2777
2789
عنوان

بارداری و بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 36 پست
اخه زیاد هم امیدوار نیستم. هاله کمرنگ بود داخل گوشی هم کمرنگ تر افتاده ولی خب بعدش خشک شد با اب و گو ...

راستش من خیییلی ازبیبی چک استفاده کردم ولی تاحالامثبت کاذب نشده بود هنیشه منفی میشد

بچها امروز ساعت شیش اینو زدم تا شیش و نیم هفت هم صبر کردم خط پررنگ نشد و حالا هم ک خشک شده پررنگ نشد ...

درکل تنها راه اطمینان ازمایشه برو بده خیالت راحت بشه

من خودم مشکل تنبلی داشتم اقدام و دارو وهرسری ام پریودم عقب جلومیشد همش بیبی چک میزدم برای شروع دارو های بعد مجبوربودم ازمایش بدم 

ازمایش میدادم تاخیالم راحت میشد ب بیبی چک منفی اعتمادنمیکردم 

حالاشماام چون دوتابیبی چک قبلیت هاله انداخته برو ازمایش بده تاخیالت راحت بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم مال دیروز اولی شیش و نیم صبح زدم ک گفتم منفی ولش کردم دیدم بعد ی ربع نیم ساعت اینجوری هاله انداخته البته شستم تبخیر نباشه اینجوری شد 

ولی دومی یکو نیم ظهر زدم پنج تا ده دیقه ای هاله افتاد 

همه هاله هم هم صورتی آن ولی کمرنگ

درکل تنها راه اطمینان ازمایشه برو بده خیالت راحت بشهمن خودم مشکل تنبلی داشتم اقدام و دارو وهرسری ام ...

دیروز دوباره ساعت ۱/۵ظهر وسوسه شدم گفتم شاید اون بیبی چک خراب بوده زدم پنج تا ده دیقه دوباره هاله صورتی انداخت 

ازمایش ندادیییییی😬😬😬من ازتوبیشتر عجله دارم 😅

فعلا نرفتم😂میترسم منفی بشه ینی ذوقم ندارم این ماه ولی لامصب کمر درد و دردگذرا پریودی دارم ولی نمیشم ک

اون بیبی چک ابی هارو هم ببین 

اخه چن ماه پیش یکی دوتا از بیبی چک هام هاله انداخت ولی آزمایشم منفی بود بخاطر اون دوس ندارم برم آز بدم ولی فردا باید برم مسافرت نمیدونم برم ببینم مثبت یا بزنم بی خیالی استرس نکشم