2777
2789
عنوان

بارداری و بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 36 پست

وای واقعا میتونم این رو نشونه مثبت بدونم!؟

اخه دوماه پیش مارک روژان و مدیکور زدم فقط ی بار روژان هاله انداخت ولی آز دادم منفی بود و پریود شدم میگم نکنه اینم عین اون باشه چون بارداری اولمه استرسی میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثبته 😍

کاذب نباشه ی وقت 

ولی این نوع مارک هم میدونم دوتا پشت سر هک کاذب نمیش 

ماه پیش هم دکتر رفته بودم گفت کیست اینا هم نداری سالمی قرص هورمونی هم مصرف نکردم ک بگم از اون فقط این ماه اقدام جدی داشتیم

کاذب نباشه ی وقت ولی این نوع مارک هم میدونم دوتا پشت سر هک کاذب نمیش ماه پیش هم دکتر رفته بودم گفت ک ...

نه مثبت کاذب درصدش خیلی کمه و اینکه شما دوبار امتحان کردید اگه میخواست کاذب باشه یکیش منفی از اب درمیومد 

آزمایش دادی بیااینجابگو مثبت بود یانه

اخه زیاد هم امیدوار نیستم. هاله کمرنگ بود داخل گوشی هم کمرنگ تر افتاده ولی خب بعدش خشک شد با اب و گوش پاکن روش کشیدم ک اگ خط تبخیر باشه پاک میشه دیگ ولی ن کمرنگ شد ن پاک شد 

یا میگم نکنه مثبت کاذب باشه 

نه مثبت کاذب درصدش خیلی کمه و اینکه شما دوبار امتحان کردید اگه میخواست کاذب باشه یکیش منفی از اب درم ...

اخه امروز زدم تا پنج دیقه هم صبر کردم دوتا خط نشد خط tباید پررنگ تر میشد ولی عین قبلیا نشد ی هاله خیلیییییی کمرنگ ک انگار.ب صورتی و سفید میخورد،نمیدونم چیکار کنم😥

بچها امروز ساعت شیش اینو زدم تا شیش و نیم هفت هم صبر کردم خط پررنگ نشد و حالا هم ک خشک شده پررنگ نشد 

ینی منفیه !؟

اون دوتا بیبی چک دیروز و پریروز چی گیج شدم کدوم درسته