2777
2789

متاهل هستم مشکلات شخصیمون خیلی زیاده،،

نیاز (ج)دارم.....که هیچوقت جواب داده نشده

قبلا خودم رفع میکردم ولی شکر خدا دو ساله تونستم ترک کنم

دوران بدی بود دیگه نمیخام سمتش برم

به نظرتون باید برم روانشناس؟که تو این شرایط باز اون کار نکنم

خودم و شوهرمم مشاوره رفتیم ولی تلاش و کمکی برا حل مشکلات نمیکنه همسرم

تو نمیتونی به کسی که ازت کمک نمیخواد کمک کنی و حتما یه روانشناس خوب پیدا کن و برو

ازتو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران/رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران/ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی/تو بمان و دگران وای به حال دگران(شهریار) ***  عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران برتو نخواهند نوشت*** من اگر نیکم اگر بد تو برو خودرا باش/هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت (حافظ)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو نمیتونی به کسی که ازت کمک نمیخواد کمک کنی و حتما یه روانشناس خوب پیدا کن و برو

همون روانشناسی که پیشش میرفتیم خیلی عالیه به نظرم

برا این شرایط خودم که نمیخام سمت(خود...)دیگه برم روانشناس جوابه؟؟

سک س تراپیست باید برین نمیدونم شهرتون داره یا نه شوهرت سرد مزاجه؟

داره شهرمون ولی با شوهرم نمیخام برم،چون براش مهم نیس

برای خودم میخوام برم

قبلا (خود...)میکردم خیلی بهم اسیب زد دو ساله ترک کردم دیگه نمیخام برگردم به اون دوران 

خودم تنهایی برم روانشناس یا(س.تراپیست)؟

همون روانشناسی که پیشش میرفتیم خیلی عالیه به نظرمبرا این شرایط خودم که نمیخام سمت(خود...)دیگه برم رو ...

بله جواب میده 

ولی روانشناسی این کارو درصورتیکه تبدیل به اعتیاد نشه بد نمیدونه دیگه بسته به باورهای مذهبی داره 

ازتو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران/رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران/ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی/تو بمان و دگران وای به حال دگران(شهریار) ***  عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران برتو نخواهند نوشت*** من اگر نیکم اگر بد تو برو خودرا باش/هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت (حافظ)

داره شهرمون ولی با شوهرم نمیخام برم،چون براش مهم نیسبرای خودم میخوام برمقبلا (خود...)میکردم خیلی بهم ...

والا نمیدونم چون در شرایط شما نبودم دقیق نمیتونم راهنمایی کنم فقط میتونم بگم این یه مساله فردی نیست یه مساله ی دو نفره هست و به هردوتون مربوطه و حتما باید شوهرت هم باشه 

حالا اولش تنها برو ببین چی میگه ولی یهذتفری نمیتونی حلش کنی

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
والا نمیدونم چون در شرایط شما نبودم دقیق نمیتونم راهنمایی کنم فقط میتونم بگم این یه مساله فردی نیست ...

درسته ولی خب وقتی براش مهم نیس من نمیتونم یه بار دیگه به پای اون بشینم و منتظر بمونم بیدار بشه بعد به خودم بیام ببینم باز دارم نابود میشم

باید برید مشاوره، به نظرم این نیازی مه میکی هم مثل باقی نیازها مهمه، اگه همسرت میخواد اینجوری پیش بر ...

همسرم کمکی نمیکنه

من قبلا درگیر(خود...)شدم ولی توان و جراتش نداشتم برم مشاوره و اینا بعد به خودم اومدم دیدم نابود شدم

الان باز ذهنم داره میره سمتش ولی اینبار باید خودم برا خودم کاری کنم

همسرم کمکی نمیکنهمن قبلا درگیر(خود...)شدم ولی توان و جراتش نداشتم برم مشاوره و اینا بعد به خودم اومد ...

گفتم که مشاوره و اگه همسرت درست نشد طلاق، سمت خ ا هم نرو چون حالت بدتر میشه اصلا کار درستی نیست

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓