2777
2789
عنوان

ناراحتم از دست نامزدم

92 بازدید | 11 پست

از صب روزه بودم .بعد افطار وقت دندون پزشکی داشتم.ی لقمه خوردم روزمو باز کردم رفتیم دندون پزشکی با نامزدم.رنگم پریده بود زرد زرد شده بودم.چون هم دندونم اذیت میکرد هم حالم اوکی نبود.اونجا چنتا دختر تیپ و چهره  عالی امدن.من بدون میکاپ بودم .نچرال ترین حالت ممکن بودم.ن چهرم بده ن هیکلم اینا.خلاصه امدیم خونه ما تو اتاق بهش گفتم زرد شده رنگم ب شوخی گفت اره   شبی کرم توی ک*ونی البته ببخشید💔دلم شکست.بحث کردم ن بخاطر حرفش بخاطر اینکه چرا ب من فک نکرد و گفت.ن معذرت خواهی کرده ن زنگی ن پیامی هیچی.دیگ بود و نبودش فرقی نداره برام

چقدر بی شخصیت

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خدا چه بی ادبهنامزد سابق دیگه؟😐این از الان احترامتو نگه نمیداره

نمیدوننم مشکل چیه.تازگیا شوخی های بی ربط میکنه مثلا مسخره میکنه.یبار منم بدیاشو زدم سرش .ولی باز شوخی های بی مورد میکنه

نمیدونم چیکار کنم بزاره کنار‌.چیکار کنم ادب بشه؟

دو سه روز سرسنگین باش ، نه زنگ بزن نه پیام بده 

زنگ هم زد و پیام داد خیلی رک بگو داره حرفا و شوخیات اذیتم میکنه .

بگو من دوستات نیستم که هر صفتی رو بهم نسبت میدی !

احترام بذار تا احترام ببینی

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

راست میگی؟؟؟ کرم اونجا کجا دیده😐😐😐😐چطور دهنشو پر خون نکردی

کم بود بزنمش😂ولی جلو خودمو گرفتم.گفتم من رفیقای فلان شدست نیستم شوخی بی مورد میکنی.کرم ک..ونم خودتیو هفت جد آبادت.اونم رفت 😐

همه اینارو اونشب گفتم.جالب اینجاست .اون طلبکاره

طلبکاره که طلبکاره. 

اصلا کوتاه نیای 

اگر از خر شیطون هم پایین نیومد خیلی راحت حرف جدایی رو بزن !

این هنوز ازدواج نکردی انقدر وقیح داره راجبت حرف میزنه و نظر میده ، پس فردا زایمان کنی فک کنم هرچی از دهنش دربیاد بگه!

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

نمیدوننم مشکل چیه.تازگیا شوخی های بی ربط میکنه مثلا مسخره میکنه.یبار منم بدیاشو زدم سرش .ولی باز شوخ ...

این جور آدما درست بشو نیستن ، خوب نمیشن هیچ تازه بدترم میشن به نظرم و این که نمی دونم از این کارشون چی بهشون میرسه پول یا طلا ؟