2821
2789
عنوان

سودای بدن

10902 بازدید | 36 پست

همسرم سودای بدنش زیاده  و همه ی علایم رو داره شما  اگاهی دارین ازش چی خوبه  چی خوب نیس کلا هر تجربه اب که دارین ممنون میشم بگید خیلی واجه  دوستای عزیز

منم پسرم اینچوریه دیگه کار به اگزمای پا و دستشرسیده 

من براش شربت منضج اخلاط ثلاثه گرفتم باید 15 روز بدم بعدشم یه مسهل قوی تا دفع بشه 

سودا خیلی بده 

وزن شروع در تاریخ 6مهر 97.   80 کیلو. وزن الانم 77 وزن هدف 63 کیلو من میتونمممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما ببر پیش متخصص طب سنتی 

تو نت سرچ کنی ی سری مقالات مفید بالا میاد

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 

رژیمم که لبنیات عدس ماش و کلا مواد کار خونه ای کلا قطع و هر چی که طبع سرد و خشک داره یا خشک 

بجاش مواد گرم تر 

و اینه باید شکمشون خوب کار کنه

رژیمم که لبنیات عدس ماش و کلا مواد کار خونه ای کلا قطع و هر چی که طبع سرد و خشک داره یا خشک  ...

آره دقیا همین موارد رو باید رعایت کنه. مصرف سرکه انگبین هم براشون خوبه و سودا رو دفع میکنه. درست کردنش هم راحته

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
آره دقیا همین موارد رو باید رعایت کنه. مصرف سرکه انگبین هم براشون خوبه و سودا رو دفع میکنه. درست کرد ...

اره 1 واحد سرکه 2واحد عسل و 2 واحد نعنا اگه یبوست دارن 1 واحد نعنا 

یبوست برطرف شه

حداقل روزی دوبار اجابت مزاج.

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 
سرگه انگبین چیه

یه شربته که باعسل طبیعی و سرکه خونگی و عرق نعنا درست میشه. باعث میشه رسوب سودا از رگها پاک بشه

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
 از عطاری بگیرم یا میشه تو خونه درست کرد

عطاری ها دارن ولی تو خونه خیلی با کیفیت تره. 

یک واحد سرکه با دو واحد عرق نعنا بزارین بجوشه ده دقیقه. وقتی ولرم شد دو واحد عسل بریزین توش و مخلوط کنید تا حل بشه. هر روز یک سوم لیوان از این شربت رو با اب مخلوط کنن بخورن اگر یبوست دارن باید عرق نعنا کمتر باشه. و حتما یبوستشون برطرف بشه