2821
2789
عنوان

سودای بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 10902 بازدید | 36 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا کی باید اینارو رعایت کرد

تا وقتی نتیحه  مورد نظر حاصل بشه و طبعشون تعادل نسبی پیدا کنه

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
بعد که طبع خوب شد دیگه هر غذایی میشه خورد

نه دیگه هر غذایی.  کلا تو طب سنتی پیشگیری بهتر از درمانه. کلا مصرق غذاهای سودا زا باید به حداقل برسه. مثلا اگر شروع کنیم دوباره فست فود بخوریم بازمشکلات برمیگردن

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
نه دیگه هر غذایی.  کلا تو طب سنتی پیشگیری بهتر از درمانه. کلا مصرق غذاهای سودا زا باید به حداقل ...

من الان سرم سنگینه شربت مصفای خون بخورم خوب میشه؟ینفر گفته خونت رسوب بسته غلیظه

من الان سرم سنگینه شربت مصفای خون بخورم خوب میشه؟ینفر گفته خونت رسوب بسته غلیظه

خب شاید حجامت نیاز باشه. روغن مالی سر و کف پا هم خیلی خوبه. شربت زعفران و عسل و گلاب هم همینطور 

کجارو حجامت میکنن حجامت همون تیغ میزنن؟

بله. حجامت عام. پشت کتف رو

چقدر پولش میشه

خیلی نیست. تو مرکزی که من بودم فکر کنم ۲۰ یا ۲۵ بود