2777
2789
عنوان

شوهرم گف بچه بیار تا آزادی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 79 پست

خب بیار 

اگه واقعا عاشقشی چرا میترسی؟ 

بچه دست و پای آدمو نمیگیره 

مجرد بودم همه میگفتن ازدواج دست و پای آدمو میبنده آدمو گرفتار می‌کنه ولی همه چی بر عکس شد پشیمونم چرا زود ازدواج نکردم که به این استقلال و حمایت برسم و برم دنبال علایقم 

بنظرم بچه هم همینه یه عده آدم بی اعصاب میگن بچه آدمو گرفتار می‌کنه اما بنظرم بچه آدمو با انگیزه تر و قوی تر می‌کنه توی دستیابی به اهداف و علایقت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرفایی که میزنه توی دل آدم خالی میشه چرا همچین حسی بهت داره 

اینکه رهاش میکنی؟بهت اعتماد نداره

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اینکه سنشون بالاس و بچه می‌خوان خیلی طبیعیه ...

و اینکه عزیزم اختلاف سن باعث اختلاف نظر و علایقم میشه صددرصد.‌‌..

و اینکه بخوای بچه بیاری تا خودآگاه بیشتر دست و پات بسته میشه و درگیر میشی...‌

ولی خوب بچه دار شدنم اگه زندگی خوب و‌نرمالی داری بد نیست و قشنگه...

حتما خیلی بچه دوست داره 😂😂

بچه خوبه گلم اگ خودت شرایط روحی و جسمی شو داری بچه بیار ولی برای کار و اینا هم باید همسرت حامی باشه هم خانوادت  بنظرم مهد و پرستار اونجوری ب بچه رسیدگی نمیکنن 

ببخشید ۳۵ سالشه🤐

خو میشه ۱۲ سال اون دیگه جوونی خوشیش رو کرده تموم شده تو اول راهی و اون میخاد دیگه الان بچه بیاره تو میخای تازه خوشی کنی اصلا راهتون یکی نیس

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

مشکل اختلاف سنی زیادتونه

اون ۳ سال دیگه میشه ۴۰ ساله و تو تازه ۲۵

تو جوونی به فکر یادگیری مهارت و تجربه های جدیدی اون دیگه به اندازه کافی خوشی کرده و میخاد بچه دار شه

دیگه یه جوری باهم کنار بیاین

حرفایی که میزنه توی دل آدم خالی میشه چرا همچین حسی بهت داره اینکه رهاش میکنی؟بهت اعتماد نداره

بهش میگم دوسم نداری ک توجه نمیکنی ب خواسته ام میگه من دوست دارم ک میگم نرو وگرنه میگفتم بزار بره ی ساعت کمتر ببینم قیافش رو....

بچه بیاد دست و پات بیشتر بسته میشه

اون مشکل سن داره و به فکر این مساله بود زودتر زن میگرفت،

بچه بیاد شاید بگه تو اول باید به فکر مادری کردنت باشی بعد باقی مسائل مثل همسر دوستم

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️