2777
2789
عنوان

شوهرم گف بچه بیار تا آزادی بدم

1245 بازدید | 79 پست

شوهرم ادم سخت گیری هس مثلا نذاشت دنبال حرفه و کلاس باشم.دیشب بهم گف تو ب فکر زندگیت باید باشی اول ب فکر بچه باشی ی قدم برام بردار من صد قدم برمیدارم...

نمیدونم راست گف یا گولم زد.

قبلا گفتم بهد دوسال بچه میاریم. میگه تو ب امید طلاق میگی بعد دوسال ک اگه باهام نساختی تموم کنی . سنش هم ۳۷ هس من ۲۳ میگه نمیخوام بچم ۱۰ ساله شد بگه بابام پیر شده..

میگه بچه زندگی برکت میاره پایه هاشو محکم میکنه و....

حرف از کلاس رفتن اینا میگم میگه چرا درمورد چیزایی ک برای زندگی مون نفعی داری حرف میزنی

مرغش هم ی پا داره حرفش تغییر نمیده

بچه بیار آزادی بدم؟😂

بچه بیاد که تازه کلی مسئولیت میفته روی دوشت و اصلا تایم آزاد نداری‌....مگه به عشقت شک داره که فکر میکنه میخوای طلاق بگیری؟

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل از ازدواج باید درمورد این مسائل صحبت میکردید چون اختلاف سنی به این شکل دارید 

از سمتی چون سنشون این میزان هست درست میگن که الان تایمش هست 

اما باقی مسائل منطقی داخلش نیست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

میگفتی بچه ای که تو پدرش باشی چه نفعی واسه ماو جامعه داره

یگو بچه دار بشیم که اگر بچت دختر باشه بالو پرش رو بچینی و خونه نشین و افسردش کنی پسر باشه آزاد آزاد بزاریش تا خراب و ایدزی بشه؟