2777
2789

میشه لطفا بدون قضاوت بگین مشکل از کی بوده ممنون میشم وقت بزارید راهنماییم کنید من و نامزدم نزدیک ۹ ماهه با همیم و همه چی عالی بوده و از لحاظ اخلاقی و مالی هیچی کم نذاشته ولی الان یه جورایی داریم جدا میشیم و خیلی سرد شده موضوع از اینه که من سه شنبه پیش نامزدم بودم و روز چهارشنبه نامزدم اومد رو اکانت اینستام و گوشیم خراب شده بود تا شنبه صبح گوشی نداشتم بعد شنبه گوشیمو درست کردم خیلی ازش ناراحت شدم که تو این ۳ روز خبری ازم نداشته و گله کردم و اونم خیلی عصبی بود شنبه که رفتم دیدمش که جورایی عصبی و بغض کرده بود انگار و خیلی حیلی عصبی پرخاشگر بهش گفتم جی شده اینا گفت پیاماتو با دوستت خوندم گفتم چه پیامی گفت پیام قبلیت رو راجب اکست ، من بهش گفته بودم قبلا که فقط یه دونه اکس دارم همین و گفت تو نگفتی بهم واقعا واست متاسفم قایمش کردی من که گفتم میتونم کنار بیام با همه چی و وقتی این حرفارو زد من خیلی عصبی شدم و صدامو بردم بالا و بعدش گفت چرا اکست رو فالو داری گفتم اقواممون هست و متاسفانه مجبور شدم و خودش میدونه حتی به اکسم سلامم نکردم و گفت تو پیامای ۲ سال پیشت گفته بودی که میخوام واسه حرصی کردنش با رفیقش رل بزنم خجالت نمیشی)بخدا من‌این حرفارو سر بچگی زدم و هیچ کاری نکردم و از روز شنبه باهام به زورکی حرف میزنه میشه راهنماییم کنین میدونم کارم خیلی خیلی اشتباه بوده بچه بودم و نفهم ولی رابطم رو الان خیلی دوست دارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا باهاش حرف نزن هرجی منت بکشی بیشتر مغلطه میکنه هرکسی ی گذشته ای داره حق نداشت پیام هاتو بخونهشاید ...

کارش اشتباه بوده ولی خب کار منم که اکسم رو فالو داشتم اشتباه بوده چیکار کنم واقعا

نمیخوام رابطم به هم بخوره همه چی عالی بود

نمی‌دونم چرا پیامایی که مربوط به گذشته هست رو توی گوشیتون نگه میدارین اونم وقتی که رابطه جدیدتون رو دوس دارین 

واقعا اشتباهه پسری از گذشتت چیزی بدونه اشتباه محض چون پسرا از ذهنشون پاک نمیشه 

حق با نامزدته، گذشته خیلی مهمه برای مرد، اینکه هنوز فالو داریش فکر نکنم چیز عادی باشه و بهش حق میدم به جدایی فکر کنه، گذشته ها تا زمانی مهم نیست ک روی آینده اثر نذاره ک محاله چنین جیزی، دقیقا مثل رابطه شما ک حالا یا برای کفری کردنش یا هر دلیل دیگه حاضر نشدی از فالوورات حذفش کنی. ب نظر من تمومش کنید چون این شکه همیشه همراهتون هست 

نمی‌دونم چرا پیامایی که مربوط به گذشته هست رو توی گوشیتون نگه میدارین اونم وقتی که رابطه جدیدتون رو ...

من فکر نمیکردم بره بخونه 

گفت چهارشنبه تا صبح اشک میریختم میخوندم خیلی با حرفش دلم شکست🥲