میشه لطفا بدون قضاوت بگین مشکل از کی بوده ممنون میشم وقت بزارید راهنماییم کنید من و نامزدم نزدیک ۹ ماهه با همیم و همه چی عالی بوده و از لحاظ اخلاقی و مالی هیچی کم نذاشته ولی الان یه جورایی داریم جدا میشیم و خیلی سرد شده موضوع از اینه که من سه شنبه پیش نامزدم بودم و روز چهارشنبه نامزدم اومد رو اکانت اینستام و گوشیم خراب شده بود تا شنبه صبح گوشی نداشتم بعد شنبه گوشیمو درست کردم خیلی ازش ناراحت شدم که تو این ۳ روز خبری ازم نداشته و گله کردم و اونم خیلی عصبی بود شنبه که رفتم دیدمش که جورایی عصبی و بغض کرده بود انگار و خیلی حیلی عصبی پرخاشگر بهش گفتم جی شده اینا گفت پیاماتو با دوستت خوندم گفتم چه پیامی گفت پیام قبلیت رو راجب اکست ، من بهش گفته بودم قبلا که فقط یه دونه اکس دارم همین و گفت تو نگفتی بهم واقعا واست متاسفم قایمش کردی من که گفتم میتونم کنار بیام با همه چی و وقتی این حرفارو زد من خیلی عصبی شدم و صدامو بردم بالا و بعدش گفت چرا اکست رو فالو داری گفتم اقواممون هست و متاسفانه مجبور شدم و خودش میدونه حتی به اکسم سلامم نکردم و گفت تو پیامای ۲ سال پیشت گفته بودی که میخوام واسه حرصی کردنش با رفیقش رل بزنم خجالت نمیشی)بخدا مناین حرفارو سر بچگی زدم و هیچ کاری نکردم و از روز شنبه باهام به زورکی حرف میزنه میشه راهنماییم کنین میدونم کارم خیلی خیلی اشتباه بوده بچه بودم و نفهم ولی رابطم رو الان خیلی دوست دارم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حق با نامزدته، گذشته خیلی مهمه برای مرد، اینکه هنوز فالو داریش فکر نکنم چیز عادی باشه و بهش حق میدم به جدایی فکر کنه، گذشته ها تا زمانی مهم نیست ک روی آینده اثر نذاره ک محاله چنین جیزی، دقیقا مثل رابطه شما ک حالا یا برای کفری کردنش یا هر دلیل دیگه حاضر نشدی از فالوورات حذفش کنی. ب نظر من تمومش کنید چون این شکه همیشه همراهتون هست