2777
2789
عنوان

همسرم اعتیاد داره ب هرویین

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 23 پست
منتظرم بدهیاشو بده حال روحیش داغونه 😭. ولی فکنم اشتباهه

بخاطر بدهی یا رفت سراغ مواد؟ که فکرش آزاد بشه? 

باهاش چقدر صمیمی هستی؟ میتونی صحبت کردن ومحبت مجبور به ترکش کنی؟ 

بخاطر بدهی یا رفت سراغ مواد؟ که فکرش آزاد بشه? باهاش چقدر صمیمی هستی؟ میتونی صحبت کردن ومحبت مجبور ب ...

خیلی صمیمی هستیم. عاشقمه براهم میمیریم‌ ولی اینو زیر بار نمیره و حاشا میکنه. میگم کمکت میکنم ترک کنی میگه من چیزیم نیس. ولی ته تهش میگه درس میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناخاسته بود . دیر فهمیدم باردارم. تریاک ترکش راحت تره. ولی هرویین تازع فهمیدم. بچمو چیکار کنم الان؟ ...

من کی باشم بگم بنداز

سه ماه خیلی دیره

برا بچه هات و خودت پول جمع کن یه جا بزار که عقل جن نرسه

فقط پول جمع کن نفهمه شوهرت 

و اگررنه بدبختی در کمینه

هیچ مخدری ترک نداره عزیزم خودت رو گول نزن

واقع بین باش تا بتونی برا خودت کاری کنی

خیلی صمیمی هستیم. عاشقمه براهم میمیریم‌ ولی اینو زیر بار نمیره و حاشا میکنه. میگم کمکت میکنم ترک کنی ...

ازت خجالت میکشه قبول نمیکنه😞😞

حیف این عشق و زندگیتون. بدهی جبران میشه ولی... 

بازم امیدتو از دست نده. قوی باش. پشتش باش. خدا مهربونه توکل کن. از مشاور کمک بگیر. دوسه تا کمپ پیدا کن تلفنی ازشون کمک بخواه. بیین چه راه کاری بهت میدن که راضیش کنه. 

بازم راه چاره هست ناامید نشو. همین عشقی که بینتونه خودش راهه. 

ازت خجالت میکشه قبول نمیکنه😞😞حیف این عشق و زندگیتون. بدهی جبران میشه ولی... بازم امیدتو از دست نده ...

ممنون از دلگرمیت. اره پشتش خالی نمیکنم. ولی دیگه طاقتم تموم شده. میترسم با فرصت دادن بهش بدار شه

ممنون از دلگرمیت. اره پشتش خالی نمیکنم. ولی دیگه طاقتم تموم شده. میترسم با فرصت دادن بهش بدار شه

منظورم فرصت دادن نیست. منظورم اینه گشتشو خالی نکن الان بخاطر بی پولی معتاد شده تو وهم از دست بده دیگه هیچی

شماره مشاور تلفنی از گوگل دربیار که هم خودت قوی بشی هم بدونی چیکار کنی. 

بزن تو اینترنت کنگره 60

اینجا یه کمپه که براساس مشاوره و تغییر افکار کمک به ترک میکنه. شوهرم دوستشو میبرد

تهرانی? 

منظورم فرصت دادن نیست. منظورم اینه گشتشو خالی نکن الان بخاطر بی پولی معتاد شده تو وهم از دست بده دیگ ...

بله تهرانم. ساکن اسلامشهر. مشاوره تلفنی منظورتونه؟ بمنم مشاوره میدن؟ 

بله تهرانم. ساکن اسلامشهر. مشاوره تلفنی منظورتونه؟ بمنم مشاوره میدن؟

ببین شوهرم دوستشو برده بود میگفت فقط با صحبت کردن طرفو قانع میکنن که ترک کنه

شما یه زنگ بزن سوال جوابتو بکن. شاید بتونن یه راهی بزارن جلو پات شوهرتو ببری. 

دارو نمیدن. نمیخوابونن.

خیلی خوب بود. 

تحقیق کن دربارش. نگذر