2777
2789
عنوان

همسرم اعتیاد داره ب هرویین

505 بازدید | 23 پست

همسرم ی سالی میشه فهمیدم تریاک و بعد متادون مصرف میکنه. ولی دیشب تو جیبش فندک اتمی و زرورق پیدا کردم. بدهکاری داره دنبال رفع و رجوع اوناس. میترسم تحت فشار بذارمش بدتر شه. چیکلر کنم بنظرتون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برادرم فهمید پدرم هرویین میکشه 

بدون اینکه ما بفهمیم با کلی گریه و داد پدرمو و ترک داد 

و رفت سمت متادون بین بدو بدتر راضی شده بودیم 

بعد برادرم خودش به متادون اعتیاد پیدا کرد 

وقتی پدرم فهمید یکی میزد تو سر اون یکی میزد تو سر خودش گریه 

و خنده داریش اینجا بود پدرم با اینکه خودش درگیر متادون بود به کمپ زنگ زد برادرم رو ببره 

و وقتی برادرک رفت گریه کرد 

پدرم که تاحالا اشکشو ندیده بودم 

لعنت به اعتیاد فقط همین :)

چرا از اول ک تریاک رو فهمیدی کاری نکردی؟نکنه منتظری ترک کنه

کردم. قهر کردم. تهدید کردم. هنوز اثار روانیش رومه. ولی صبر کردم چون نخاستم بزور و دعوا و ابرو ریزی ترک کنه. میگن بزور فایده نداره. ولی فک نمیکردم اتقد خر باشه بره سراغ هرویین

اره دوسالشه . ۳ ماهه باردار هم هستم. قول گرفتم بدهیاش صاف شد بره کمپ. ولی نمیدونم چکنم.

والا هیچی نمیگم 

نمیفهمم از مرد معتاد بچه میارید چرا

یکبار به عاقبتشون فکر کردی؟

مرد سالم پای حرفش نمیمونه 

واقعا حرص میخورم از دست شماها

من برادرم فهمید پدرم هرویین میکشه بدون اینکه ما بفهمیم با کلی گریه و داد پدرمو و ترک داد و رفت سمت م ...

خیلی متاسفم عزیزم. منم گرفتار شدم. بدبخت شدم. اگه عاشقش نبودم میرفتم‌ ولی نمیخام تنهاش بذارم. قبول نمیکنه معتاده

والا هیچی نمیگم نمیفهمم از مرد معتاد بچه میارید چرایکبار به عاقبتشون فکر کردی؟مرد سالم پای حرفش نمیم ...

ناخاسته بود . دیر فهمیدم باردارم. تریاک ترکش راحت تره. ولی هرویین تازع فهمیدم. بچمو چیکار کنم الان؟ بندازم؟