2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روش های غیر اصولی برای سفید کردن واژن اصلا خوب نیست . به نظر من باید برید پیشش یه متخصص زنان تا تحت نظرش فعالیت انجام بدید . 

من خودم چند ماه پیش رفته بودم کلینیک هرا واقعا کار تیم پزشکیشون عالی بود

من تیرگی داشتم و خیلی از این بابت ناراحت بودم و اعتماد به نفسم رو از دست داده بودم واقعا روی روابطم با همسرم خیلی تاثیر گذاشته بود و عذاب می کشیدم خیلی دنبال این راه های سنتی رفتم که اصلا فایده نداشت و فقط وقت خودم رو تلف کرده بودم بعد یه بار که خیلی خسته بودم به دوستم مشکلم رو گفتم اونم بهم گفت برو پیش دکتر بهمن پور و با لیزر برام سفید کردن رو انجام داد خداروشکر با توجه به میزان زیاد تیرگی که داشتم گفت سه جلسه باید بیایی و سه جلسه رفتم و تیرگی برطرف شد . 

آبلیمو بدتر میکنه تو رو خدا چیزی نمیدونید نگین به مردم ما که تخصص نداریم دکتر یگانه می گفت با لیزر م ...

اره من از بیمارای دکتر یگانه هستم برای لابیاپلاستی رفتم  پیششون واقعا خدا خیرش بده  خیلی راضیم