2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

روش های غیر اصولی برای سفید کردن واژن اصلا خوب نیست . به نظر من باید برید پیشش یه متخصص زنان تا تحت نظرش فعالیت انجام بدید . 

من خودم چند ماه پیش رفته بودم کلینیک هرا واقعا کار تیم پزشکیشون عالی بود

من تیرگی داشتم و خیلی از این بابت ناراحت بودم و اعتماد به نفسم رو از دست داده بودم واقعا روی روابطم با همسرم خیلی تاثیر گذاشته بود و عذاب می کشیدم خیلی دنبال این راه های سنتی رفتم که اصلا فایده نداشت و فقط وقت خودم رو تلف کرده بودم بعد یه بار که خیلی خسته بودم به دوستم مشکلم رو گفتم اونم بهم گفت برو پیش دکتر بهمن پور و با لیزر برام سفید کردن رو انجام داد خداروشکر با توجه به میزان زیاد تیرگی که داشتم گفت سه جلسه باید بیایی و سه جلسه رفتم و تیرگی برطرف شد . 

آبلیمو بدتر میکنه تو رو خدا چیزی نمیدونید نگین به مردم ما که تخصص نداریم دکتر یگانه می گفت با لیزر م ...

اره من از بیمارای دکتر یگانه هستم برای لابیاپلاستی رفتم  پیششون واقعا خدا خیرش بده  خیلی راضیم