2821
2789
آبلیمو بدتر میکنه تو رو خدا چیزی نمیدونید نگین به مردم ما که تخصص نداریم دکتر یگانه می گفت با لیزر م ...

عزیزم من خودمم تست کردم واقعا جواب داد بعد از استحمام میزنی و بعد یک یادو دقیقه میشوری

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

آخه مگه میشه با آبلیمو روشن شه؟ آبلیمو بدتر میسوزونه این همه لیزر و روش بهتر اومده برای سفید کردن. من خودم پیش دکتر ساره حیدری سفید کردن واژن با لیزر ژولیت انجام دادم خیلی نتیجه خوبی گرفتم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بابا این روش های سنتی جواب نمیده . من کلی کار کردم نشد . آخرش رفتم پیش دکتر مهزاد هلاوی با لیزر برام سفید کرد خیلی خوبه فکر نمی کردم اینقدر تاثیر داشته باشه . دکترم هم خیلی خوب بودتازه روش های دیگه ام داره بستگی به شرایط خودت انتخاب می کنن که از چه روشی استفاده کنن . 

ژل سروينا رو من براي آرنج و زانو استفاده كردم بی تاثیر بی تاثیر بود ، خیلی اذیت شدم ، خیلی بابتش ناراحت بودم ، تبلیغ سفیدی واژن اینستاگرام دکتر بهمن پوردیدم رفتم مقالات خارجی خوندم ببینم راست یا نه وقتی تاییدش کردن ، تصمیم گرفتم انجام بدم ، خداروشکر بعد از سه جلسه انجام دادم

ژل سروينا رو من براي آرنج و زانو استفاده كردم بی تاثیر بی تاثیر بود ، خیلی اذیت شدم ، خیلی بابتش نار ...

سلام ببخشید میشه بفرمایید هزینه ۳ جلسه چقدر شد و اینکه چند درصد نتیجه گرفتید؟