2777
2789
آبلیمو بدتر میکنه تو رو خدا چیزی نمیدونید نگین به مردم ما که تخصص نداریم دکتر یگانه می گفت با لیزر م ...

عزیزم من خودمم تست کردم واقعا جواب داد بعد از استحمام میزنی و بعد یک یادو دقیقه میشوری

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

آخه مگه میشه با آبلیمو روشن شه؟ آبلیمو بدتر میسوزونه این همه لیزر و روش بهتر اومده برای سفید کردن. من خودم پیش دکتر ساره حیدری سفید کردن واژن با لیزر ژولیت انجام دادم خیلی نتیجه خوبی گرفتم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بابا این روش های سنتی جواب نمیده . من کلی کار کردم نشد . آخرش رفتم پیش دکتر مهزاد هلاوی با لیزر برام سفید کرد خیلی خوبه فکر نمی کردم اینقدر تاثیر داشته باشه . دکترم هم خیلی خوب بودتازه روش های دیگه ام داره بستگی به شرایط خودت انتخاب می کنن که از چه روشی استفاده کنن . 

ژل سروينا رو من براي آرنج و زانو استفاده كردم بی تاثیر بی تاثیر بود ، خیلی اذیت شدم ، خیلی بابتش ناراحت بودم ، تبلیغ سفیدی واژن اینستاگرام دکتر بهمن پوردیدم رفتم مقالات خارجی خوندم ببینم راست یا نه وقتی تاییدش کردن ، تصمیم گرفتم انجام بدم ، خداروشکر بعد از سه جلسه انجام دادم

ژل سروينا رو من براي آرنج و زانو استفاده كردم بی تاثیر بی تاثیر بود ، خیلی اذیت شدم ، خیلی بابتش نار ...

سلام ببخشید میشه بفرمایید هزینه ۳ جلسه چقدر شد و اینکه چند درصد نتیجه گرفتید؟