2777
2789
عنوان

کابینتا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 50 پست
دامستوس سبز ببخش غلط املایی داشت اصلا مخصوصه چربیه

چند خریدی

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا نجاتت بده فقط 😅تف ب چربی نه از بدن میره نه از اشپزخونه.اگه هربار ک چربی میریزه همون لحظه دستنال ...

خونه مامانمه اون بیچاره هم تو این سن دوشیفته کار میکنه من هم بیشتر از سرم کار دارم از پس اونا هم بر نمیام

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

خونه مامانمه اون بیچاره هم تو این سن دوشیفته کار میکنه من هم بیشتر از سرم کار دارم از پس اونا هم بر ...

دامستوس مارک اکتیوشم خوبه.روش نوشته مایع تلغیظ شده اون عااااالیه با اون و اسکاچ بسابش

از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️

چرا روغن گرفتنه 

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

دامستوس مارک اکتیوشم خوبه.روش نوشته مایع تلغیظ شده اون عااااالیه با اون و اسکاچ بسابش

اسکاج نمیشه زدده میوفته درس نمیشه که اخه

چرا روغن گرفتنه

چون روغن گرفته

اگه آروم آشپزی کنید شعله رو ملایم بذارید

اینطور نمیشه

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

ریکا سیم بکش میرن

رو قهوه ای کشیدم باز هم نمیره ولی بهتر شد سفید ها رو چکار کنم

چون روغن گرفته

آها برو تمیزش کن

اگه آروم آشپزی کنید شعله رو ملایم بذاریداینطور نمیشه

من بیشتر از این در توانم نیس بسه دیگه لطفا یه جای سرزنش راهدحل بده