2789
عنوان

کابینتا😭

487 بازدید | 50 پست

چطوری روغنش ببرم سرکه زدم و اب و ریکا و الکل۷۰ درصد زدم با نمک روش کشیدم ولی نمیره چه بزنم حتی شیمیایی درس دارم امتحان دارم میانترم میدم با چی بشورم بره یک و نیم ساعت یه نصف کابینت شستم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

انقدر همچیو قاطی نکن زن خطرناکه 

اسپره لک بر بخر

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

جنس کابینت چیه

ام دی اف فکر کنم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

دامستوس بزن شب بیا بشور

از کجا بگیرم

سرکه خالی برن بزار چن دقیقه بمونه محاله پاک نشه

زدم عزیزم با جوش شیرین نمیره