2789
عنوان

کابینتا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 50 پست

واسه جرم قوی سیف قرمز عالیه

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

اگه بخارشور داری با بخار شور ببر جرم رو 

اگه نداری از صابون استفاده کن اسکاچ رو صابونی کن بزن تو اب داغ بکش رو اون ناحیه پاک میکنه

صابون خیلی سریع روغن رو حل میکنه تو خودش من همیشه استفاده میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدر همچیو قاطی نکن زن خطرناکه اسپره لک بر بخر

خب نزنم چکار کنم پول ندارم چقدره قیمتش

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

مامان من با جوش شیرین وسرکه تمیز میکنه

زدم نمیره

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

زدم عزیزم با جوش شیرین نمیره

خدا نجاتت بده فقط 😅تف ب چربی نه از بدن میره نه از اشپزخونه.اگه هربار ک چربی میریزه همون لحظه دستنال بکشی اینجوری اسیر نمیشی 

از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️

مگه چقدر جرم داره که نمیره؟!!!!

خیلی چون سه کابینت هس زیاد معلوم نیس ولی سالی دوبار تمیز میکنیم چون کنار گاز هستن روغن نفوذ می کنه

لکه چیه که پاک نشده؟

روغن

چی بگم والا یکم بزار بمونه بعد پاک کن

موند دیگه

زدم نمیره

اگه‌چربه‌ولکه‌های‌چربی‌داره‌ باشامپوفرش‌ و آب گرم تمیزش کن عین‌ روزاولش میشه کابینت من با هیچی پاک نمیشه قشنگ‌ لکه‌هاش توچش بود همه چیو امتحان کردم نشد تاشامپوفرش زدم تمیزشدقشنگ

ببین اسپری سیف قرمز بگیر عالیه من پریروز هرچی زدم خوب تمیز نشد با سیف قرمز خیلی خوب تمیز شد

چنده