2789
عنوان

کابینتا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 50 پست
دامستوس سبز ببخش غلط املایی داشت اصلا مخصوصه چربیه

چند خریدی

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خدا نجاتت بده فقط 😅تف ب چربی نه از بدن میره نه از اشپزخونه.اگه هربار ک چربی میریزه همون لحظه دستنال ...

خونه مامانمه اون بیچاره هم تو این سن دوشیفته کار میکنه من هم بیشتر از سرم کار دارم از پس اونا هم بر نمیام

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

خونه مامانمه اون بیچاره هم تو این سن دوشیفته کار میکنه من هم بیشتر از سرم کار دارم از پس اونا هم بر ...

دامستوس مارک اکتیوشم خوبه.روش نوشته مایع تلغیظ شده اون عااااالیه با اون و اسکاچ بسابش

از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️

دامستوس مارک اکتیوشم خوبه.روش نوشته مایع تلغیظ شده اون عااااالیه با اون و اسکاچ بسابش

اسکاج نمیشه زدده میوفته درس نمیشه که اخه

چرا روغن گرفتنه

چون روغن گرفته

ریکا سیم بکش میرن

رو قهوه ای کشیدم باز هم نمیره ولی بهتر شد سفید ها رو چکار کنم

اگه آروم آشپزی کنید شعله رو ملایم بذاریداینطور نمیشه

من بیشتر از این در توانم نیس بسه دیگه لطفا یه جای سرزنش راهدحل بده