2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 39 پست

عزیزدلم سلام
اینکه طرف مقابلت بعضی چیزا رو یادش میره یه چیز عادیه و به وفور تو زندگیه خیلیا اتفاق میفته... سعی کن برای بهتر شدن زندگیت هم که شده اینا رو تو دلت جمع نکنی و با لحن خوب به شوهرت یادآور بشی
در مورد خرید ماشین هم سعی کن جوری حرف بزنی که لحنت دستوری نباشه.. مثلا میتونی عوض کردن ماشین خوبه عزیزم ولی کاش از این پول تو فلان کارت استفاده میکردی وقتی کارت رونق گرفت باهاش میرفتی ماشین میخریدی... سعی کن وقتی طرفت خسته ست در مورد این مسائل باهاش صحبت نکنی... قل از صحبت در مورد این جور مسائل اجازه بده شوهرت استراحت کنه بعد براش یهش ربت بیار و در نهایت با مقدمه چینی در مورد مسئله ای که میخوای باهاش حرف بزن

^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب پول طلاهات رو پس بگیر . بعدهم به پدرت بگو خیلی جدی اما محترمانه باش صحبت کنه. به خانواده خودشم بگ ...

پس بهش نگفتم گفتم هزار بار  حتی پدر مم بهش گفته  ولی گوش نمیده میگه بیمه سلامت مگه چشه 

نه عزیزم دل شاد برام نذاشته که  من اگه اینکارو بکنم فکر میکنی چی میگه؟خوشحال نمیشه که اینکارا ...

عجب ها . شوهر دوستم اینطور بود هماهنگ کردم وقتی اومدن همسرم دور از چشم ما حرف رو بکشونه به حساسیت خانمها و کمی براش توضیح بده . مردها گاهی انگار با رفیقشون دارن رفتار میکنن نه جنس لطیف . با شوخی و ناز و عشوه بش بگی چی؟

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
پس بهش نگفتم گفتم هزار بار  حتی پدر مم بهش گفته  ولی گوش نمیده میگه بیمه سلامت مگه چشه&nbs ...

همین چند وقتت پیش بعضی بیمارستانا  گفتن بیمه سلامت دیگه پذیرش نمیشه همینو بش بگو . بگو من احساس امنیت نمیکنم همیشه برای آینده نگرانم . بگو تو چه فکری داری ؟  چه پیشنهادی داری؟  به همونکسی که ازش حرف شنوی داره بگو . اما بگو از قول خودش بگه. خصوصا درباره ماشین خریدنش و کار کردنش

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
عزیزدلم سلام اینکه طرف مقابلت بعضی چیزا رو یادش میره یه چیز عادیه و به وفور تو زندگیه خیلیا اتفاق می ...

آفرین بشما

پول طلاهاتو بگير ازش بهش بگو بجاي خريدم ماشين و پز دادن و رفاه خودت تو فكر منم باش 

بهش میگم یه جوری سرمابه گذاری کن تا بتونیم خونه بخریم میگه مگه ناشین سرمایه نیست میگم 

عجب ها . شوهر دوستم اینطور بود هماهنگ کردم وقتی اومدن همسرم دور از چشم ما حرف رو بکشونه به حساسیت خا ...

آخه با رفیقاش لطیف تر رفتار میکنه بخدا😅دیدما انقدر ادای بافرهنگارو درمیاره که من شاخ درمیارم.ولی تو خونه خودمون فقط اخم و داد و فریاده.گور باباش عشوه ندارم واسش بیام.بیخیال

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...
آخه با رفیقاش لطیف تر رفتار میکنه بخدا😅دیدما انقدر ادای بافرهنگارو درمیاره که من شاخ درمیارم.ولی تو ...

منم همسرم خیلی شاد بود با دوستاش منم هی بش اعتراض میکردم به خودم اومدم دیدم آخه وقتی همش بش غر میزنم و کنارم آرامش نداره چطور بام شاد باشه ؟ تغییر رو از خودم شروع کردم . لباسای جذاب و تشکر و قدردانی(حتی برای یه شکلات طوری بچگانه ذوق میکنم که خوشش میاد ) و محبت و شوخی و ... اونم خداروشکر الان خیلی بهتر شده . 

خب پول طلاهات رو پس بگیر . بعدهم به پدرت بگو خیلی جدی اما محترمانه باش صحبت کنه. به خانواده خودشم بگ ...

ادم خوبیه واسه خوته زندگی هیچی کم نمیزار اما بد قولی هاش بدجور رومخهدراندش هم بد تیست ولی این دایییش اوووووووف همه چی زیر سر اونه

منم همسرم خیلی شاد بود با دوستاش منم هی بش اعتراض میکردم به خودم اومدم دیدم آخه وقتی همش بش غر میزنم ...

خداشکر که خوبین منم دقیقا الان همین مشکلو دارم بگو بخندش با دایییش اخمش ماله منه 

منم همسرم خیلی شاد بود با دوستاش منم هی بش اعتراض میکردم به خودم اومدم دیدم آخه وقتی همش بش غر میزنم ...

بخدا من غر نمیزنم.یعنی جرات ندارم

آخه شوهرت زمینه داشته.نرمال بوده.شوهرمن واقعا واسه خوشحال کردنم هیچکاری نکرده تاحالا.برعکس همه ی تلاششو میکنه که حالمو بگیره.بهم پول و اینا میده تشکر میکنم ولی...

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...
بخدا من غر نمیزنم.یعنی جرات ندارم آخه شوهرت زمینه داشته.نرمال بوده.شوهرمن واقعا واسه خوشحال کردنم ه ...

چرا حالتو بگیره عههه مگه همکلاسیش هستی؟ببخشید اینو میگم اما باخودت فکر کن  شاید باش لجبازی میکردی یا تحقیرش کردی اینم میخواد خودشو ثابت کنه  .  البته بعضیا رو دیدم سر به سر طرف میذارن و خودشون تنها میخندن