2777
2789
عنوان

شوهرم

345 بازدید | 39 پست

از دست شوهرم بدجوری عصبانیم اصلا دلم ازش پاک نمیشه بد قولی کرد البته مربوط به چند وقت قبله ولی الان افتاده یادم  چند موردبوده کارایی که قرار بوده انجام بده ولی نداده اصلا هرکار میکنم نمیتونم فراموش کنم ولی قبلا اینطوری نبودم الان خیلی حساس شدم عصبانی میشم حرص میخورم یاد کاراش میفتم

سلام گلی حق داری . به نظرم بش پیشنهاد بده یادداشت کنه منکه از بس میگه یادم رفت کاراها رو مینویسم رو برگه میچسبونم در ورودی

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

فردا هم تولدسه نمیدونم چیکار کنم اصلا هم دلم نمیخواد براش کاریکنم حس میکنم لیاقتشو نداره اون ته به من محبتی نمیکنه اگرهم باشه به زور  من همیشه براش همه کار میکردم میگفتم اگرم اون واسم کاری نکنه باز خودمبراش انجام میدم ولی الان نه دلم نمیخواد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام گلی حق داری . به نظرم بش پیشنهاد بده یادداشت کنه منکه از بس میگه یادم رفت کاراها رو مینویسم رو ...

فکر کن دوساله که ازدواج کردیم از روز اول پدرم به شرط اینکه اون خودش رو بیمه تامین اجتماعی کنه قبول کرد ازدواج کنیم اولش الکی گفت باشه ولی الان بهش میگیم میگه این بیمه به درد نمیخوره اصلا خوب نیست

یا اینکه هنه طلاهامو بهش دادم بفرشوه باهاش کار کنه بعد وضعش خوبشد دوباره بگیره هی انروز فردا میکنه میگه میخوام ماشنمو عوضکنم  بهش میگم ما که خونه نداریم مستاجریم ماشین 30 40تومنی براچمونه

فردا هم تولدسه نمیدونم چیکار کنم اصلا هم دلم نمیخواد براش کاریکنم حس میکنم لیاقتشو نداره اون ته به م ...

من کلی ساله ازدواج کردم تاحالا نه اون واسه تولدم کاری کرده نه من😅حتی تبریکم نمیگیم

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...
فکر کن دوساله که ازدواج کردیم از روز اول پدرم به شرط اینکه اون خودش رو بیمه تامین اجتماعی کنه قبول ک ...

بیمه که عالیه خیلیم به درد میخوره . بعدها بازنشستگی هم میده 

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
من کلی ساله ازدواج کردم تاحالا نه اون واسه تولدم کاری کرده نه من😅حتی تبریکم نمیگیم

خب شما شروع کن گلی . حتی شده یه کیک بخر برین با خانواده دور هم بخورین و شاد باشین

یا اینکه هنه طلاهامو بهش دادم بفرشوه باهاش کار کنه بعد وضعش خوبشد دوباره بگیره هی انروز فردا میکنه م ...

خب پول طلاهات رو پس بگیر . بعدهم به پدرت بگو خیلی جدی اما محترمانه باش صحبت کنه. به خانواده خودشم بگو اگه ایشون مسئولیت پذیر نباشه چطور میخواد یه خانواده رو بچرخونه چطور میخواد بچه دار بشه و نیازهاشو پاسخگو باشه

انگار کسی نیست دارم واسه خودم حرفمیزنم اینجام شانس نیاوردم    

122 نفر بازدید کردن اما گویا بلد نیستن دلداری بدن

خب شما شروع کن گلی . حتی شده یه کیک بخر برین با خانواده دور هم بخورین و شاد باشین

نه عزیزم دل شاد برام نذاشته که 

من اگه اینکارو بکنم فکر میکنی چی میگه؟خوشحال نمیشه که اینکارا بنظرش مسخره بازیه

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...
بیمه که عالیه خیلیم به درد میخوره . بعدها بازنشستگی هم میده 

خنگه دیگه یه نفر از تو خیابوت رد بشه به حرف اون گوش میده به حرف من نه میگه دایم گفته فعلا زوده  کلا دایش تو زندگی ما انگار تصمیم گیرن است یا خود ش عقل نداره