2777
2789
عنوان

دوستان بیاید

167 بازدید | 19 پست

خواهش میکنم برای آروم شدن ذهنو دلم دعا کنید من 3سالو نیمه ک نامزدم دلم خونه بخدا هر دفعه ی ادا در آوردن الانم  یجور دیگه همش ریختم تو خودم هیچی نگفتم اصلا حالم خوب نیست ...

نفری ی صلوات بفرستید لطفا خواهرانه برای حل معظلات جدید😢😢😢😢

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عزیزم مگه چیشده 

خیلی خستم از اون اول همش قایمکی اذیتم کردن من هی هیچی نگفتم دوس دارم بمیرم دیگه...

الانم یجور دیگه...

میگن کارت چرا اسم تورو اول نوشتن و هزارتا حرف دیگه نمیکشم واقعا

خیلی خستم از اون اول همش قایمکی اذیتم کردن من هی هیچی نگفتم دوس دارم بمیرم دیگه... الانم یجور دیگه. ...

چرا حرص میخوری جواب بده حرفتو بزن ولی بدون جنجال و محترمانه

بگو برن چاپخونه نگاه کنن همه جا اسم دختر اوله

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
کارت عروسی همیشه اسم دختر اوله  اگه کارتای اقوامتو داری نشونشون بده

اصلا دلم میخواد بمیرم فقط این نیس از همون اول یوایشکی اذیت کردن

خودم میدونم اسم دختر اوله اونا ک هرچی بگی همینه حرفشون واقعا چرا 

خیلی خستم از اون اول همش قایمکی اذیتم کردن من هی هیچی نگفتم دوس دارم بمیرم دیگه... الانم یجور دیگه. ...

الهی عیبی نداره یکم تحمل کن خونه خودت ک بری همه چی به حالت طبیعی برمیگرده منم مثه تو بودم موقع عروسی ولی الان به اون استرسام میخندم

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
چرا حرص میخوری جواب بده حرفتو بزن ولی بدون جنجال و محترمانه بگو برن چاپخونه نگاه کنن همه جا اسم دخت ...

بمن نگفتن دیشب با شوهرم جنجال به پا کردن شوهرم زنگ زده ک تا صبح نخوابیدم دیوونه شدم از دستشون

الهی عیبی نداره یکم تحمل کن خونه خودت ک بری همه چی به حالت طبیعی برمیگرده منم مثه تو بودم موقع عروسی ...

میترسم خونه خودمم برم دخالت کنن 

مادرشوهرم تو نامزدی تا حالا فک کنم1000000000بار گفته  رفتی شب اول اقدام کن بزا

دوست داشتم یچی بهش بگم ک خجالت بکشه دیدم در شخصیتم نیس

بمن نگفتن دیشب با شوهرم جنجال به پا کردن شوهرم زنگ زده ک تا صبح نخوابیدم دیوونه شدم از دستشون

اگر اينطوري هست حرص نخور انشالله بعد از ازدواج درست ميشه

فقط با شوهرت خوب باش و سرش غر نزن

دختر پاییز که باشی عاشقانه هایت را پایانی نیست..
میترسم خونه خودمم برم دخالت کنن  مادرشوهرم تو نامزدی تا حالا فک کنم1000000000بار گفته  رف ...

هرچي ميگن جواب نده و بحث نكن كار خودت رو بكن

دختر پاییز که باشی عاشقانه هایت را پایانی نیست..

خوب انشالا ازدواج میکنید این حرفها و داستانا تموم میشه...فکرشو.نکن همه قبل از عروسی کم.و بیش از این مشکلات دارن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
میترسم خونه خودمم برم دخالت کنن  مادرشوهرم تو نامزدی تا حالا فک کنم1000000000بار گفته  رف ...

عزیزم اصن به حرف هیچکس توجه نکن فقط احترام شوهرتو نگه دار از خونوادشم بد نگو بزار اونا پشت سرت حرف بزنن خودشونو تیکه پاره کنن تو اهمییییییییییت ندددددددده

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم