somayehh مدیر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 15998 عنوان دوستان بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 19 پست خواهش میکنم برای آروم شدن ذهنو دلم دعا کنید من 3سالو نیمه ک نامزدم دلم خونه بخدا هر دفعه ی ادا در آوردن الانم یجور دیگه همش ریختم تو خودم هیچی نگفتم اصلا حالم خوب نیست ...نفری ی صلوات بفرستید لطفا خواهرانه برای حل معظلات جدید😢😢😢😢 لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏 1396/10/24 | 08:01 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
somayehh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 15998 اگر اينطوري هست حرص نخور انشالله بعد از ازدواج درست ميشه فقط با شوهرت خوب باش و سرش غر نزن اتفاقا الان انقد پرم دوس دارم زنگ بزنم بهش سرش غر بزنم بعد میگم اونکه از من دفاع کرده ولش کن اما نمیتونممیدونم دیگه باباش میبره عوض میکنه دیشب تا3داشتم کارتارو آماده میکردم لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏
somayehh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 15998 عزیزم اصن به حرف هیچکس توجه نکن فقط احترام شوهرتو نگه دار از خونوادشم بد نگو بزار اونا پشت سرت حرف ب ... 😢😢😢😢بخدا من خیلی مظلومو سادم همش هرچی بدی میکنن دل نمیگیرم فک میکنم خانواده خودمن اونا اینجورین لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏
lovelife عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 2361 😢😢😢😢بخدا من خیلی مظلومو سادم همش هرچی بدی میکنن دل نمیگیرم فک میکنم خانواده خودمن اونا اینجورین& ... مظلوم بودن خوب نیست از حق خودت دفاع کن همییشششه ولی خانوم باش احترام همه رو نگه دار مخصوصا پدور مادرش خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم
golsa75 عضویت: 1396/03/24 تعداد پست: 2610 عزيزم اينچيزا تو تمام عروسيا پيش مياد خودتو ناراحت نكن ببين بعده اينهمه مدت ميخواي بري خونه خودت بازم صبر كن. و به شوهرت برس تا عروسيتون خوب برگزار شه بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤
somayehh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 15998 عزيزم اينچيزا تو تمام عروسيا پيش مياد خودتو ناراحت نكن ببين بعده اينهمه مدت ميخواي بري خونه خودت باز ... خیلی خستم میدونم دیگه میخوان گند بزنن تو عروسیمون لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏