2777
2789
عنوان

دوستان بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 19 پست
اگر اينطوري هست حرص نخور انشالله بعد از ازدواج درست ميشه فقط با شوهرت خوب باش و سرش غر نزن

اتفاقا الان انقد پرم دوس دارم زنگ بزنم بهش سرش غر بزنم بعد میگم اونکه از من دفاع کرده 

ولش کن اما نمیتونم

میدونم دیگه باباش میبره عوض میکنه دیشب تا3داشتم کارتارو آماده میکردم

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

عزیزم اصن به حرف هیچکس توجه نکن فقط احترام شوهرتو نگه دار از خونوادشم بد نگو بزار اونا پشت سرت حرف ب ...

😢😢😢😢بخدا من خیلی مظلومو سادم همش هرچی بدی میکنن دل نمیگیرم فک میکنم خانواده خودمن اونا اینجورین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😢😢😢😢بخدا من خیلی مظلومو سادم همش هرچی بدی میکنن دل نمیگیرم فک میکنم خانواده خودمن اونا اینجورین& ...

مظلوم بودن خوب نیست از حق خودت دفاع کن همییشششه ولی خانوم باش احترام همه رو نگه دار مخصوصا پدور مادرش

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  

عزيزم اينچيزا تو تمام عروسيا پيش مياد خودتو ناراحت نكن ببين بعده اينهمه مدت ميخواي بري خونه خودت بازم صبر كن. و به شوهرت برس تا عروسيتون خوب برگزار شه 

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤
عزيزم اينچيزا تو تمام عروسيا پيش مياد خودتو ناراحت نكن ببين بعده اينهمه مدت ميخواي بري خونه خودت باز ...

خیلی خستم 

میدونم دیگه میخوان گند بزنن تو عروسیمون