2777
2789
عنوان

مشکل نامزدو

1 بازدید | 27 پست

نمیدونم مشکل محسوب میشه یا نه

میخواستم از شما بپرسم

نامزدم به گفته خودش خط قرمزش مادرشه خیلی عاطفیه و خیلی رو مادرش حساسه حتی میگفت اگر پیر و ناتوان بشن من خودم ازشون مراقبت میکنم اینکه بفرستم خانه سالمندان نه اصلا حتی یه بار ازش پرسیدم به مهاجرت تا حالا فکر کردی گفت متاسفانه من وابسته ام به خانواده طاقت دوری ندارم

اما تو تصمیم گیری هاش مستقله، تا حالا نشده اسرار منو پیش مادرش فاش کنه بار ها شده مادرش چیزی گفته اما کار خودشو کرده و من نشانه های وابستگی تو این یک سال ازش ندیدم که مسئله ساز بشه

اما هنوز دست و دلم میلرزه، شما نظرتون چیه؟

عیو چقدر بچه ننه هنوز استقلال نداره شبیه عروسک خیمه شب بازی

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب این که چیز بدی نیستتو باید از خدات هم باشه،چون تو هم الان عضو خانوادشی بهت احترام میزاره

آره خدایی رفتار و احترام و توجهش به من به همان اندازه ی مادرشه کلا اخلاقش همینه

عزیزم خیلی خطرناکه حرکاتش اینا نشونست من بابام همین رفتارو داشت مادرم خیلی اذیت شد ولی شما باز مشاور ...

بابای خودم هم همینجور بود اما رفتارش با مادرم که زنش بود متفاوت بود. نامزد من با من هم همینجور رفتار میکنه مثل مامانش حتی محترمانه تر

چرا همه دارن بد میگن

من که چیز بدی متوجه نشدم

بنده خدا فقط گفته پیر که بشن ازشون مراقبت میکنه خب وظیفشه

و گرنه توو همه چی که استقلال داره بقول خودت،این حوری نیست دخالت کننن خانوادش که بترسی ...

بقول یکی خونه خراب کنن نی نی سایتیا...

یکی اومد گفت به حرف اینا جدا شده حتی...

البته بازم خودت میدونی من که همسرت نمیشناسم

کاش نینیسایت به نوجوون های زیر ۱۸ سال اجازه کامنت گذاشتن نمیداد😑

اگه میخوای همه از نامزدت تعریف کنن تاپیک نزن

کسی که تو این سن هنوز در این حد به خانواده وابسته هست که نمیتونه ازشون دور باشه بدرد ازدواج نمیخوره

مثلا شرایط جوری بشه نیاز باشه برید شهر دیگه اون میگه وای نه مامانم مامانم

مرد زمانی که پارتنر داره باید اون اولویت باشه نه مادرش

ممکنه بعد ها هم تو زندگیتون دخالت کنه به هر طریقی

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

اگه میخوای همه از نامزدت تعریف کنن تاپیک نزن کسی که تو این سن هنوز در این حد به خانواده وابسته هست ک ...

اول بذار بزرگ شی بعد در مورد مسائل زناشویی بیا راهنمایی کن. من نخواستم همه تعریف کنن اما نطر شما واقعا نابالغانه بود

اول بذار بزرگ شی بعد در مورد مسائل زناشویی بیا راهنمایی کن. من نخواستم همه تعریف کنن اما نطر شما واق ...

من نظرم اینه چون خودم با همچین ادمی سازگاری ندارم