2777
2789
خدایا کمک کن تا عید لاغر کنم

چاق بشم

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
تفاوت وزنی دو تا عکس چقده؟ 

تقریبا 5یا 6 کیلو

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چه خوب . فارغ بهتره. برات غصه میخوردم  که چرا  عاشق یک ادم منفعلی

اره. ولی لعنتی خوب بود. از نظر فعالیت و جربزه در حد خمیر نونوایی بود ولی دوسش داشتم کصافطو

مجردي ؟! 

نه بابا یه پسر دارم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
ببین اینجا چیزی معلومه؟ البته الان لاغر تر از اینم مال 2هفته پیشه 

اینا خیلی فرق دارن که الان چقدره قد و وزنت

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
واقعا؟ از کمر و شکم که یکین. یه کم بازوها فرق داشت. افرین به اراده ت. و واقعا خوش هیکلی 

قربونت لطف داری 

نه بابا یه پسر دارم

اع بابا خوش ذوق من حوصله نميكنم موهامو شونه كنم البته از وقتي حامله شدم 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند