2777
2789
اع بابا خوش ذوق من حوصله نميكنم موهامو شونه كنم البته از وقتي حامله شدم 

اوووو انقدر فرق میکنی از قبلم خوش ذوقتر میشی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بی بچه هم همینم

خخخ من از موهام بدم مياد از بس شونه نكردم ولي نميدونم شوهرم چرابدش نمياد خدا نميذاره كوتاه كنم 😰😰😰 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
شاید باورتون نشه اما میخوام عزممو جزم کنم برم دشویی

ديدي الكي خدارو صدا ميزدي

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
اینا خیلی فرق دارن که الان چقدره قد و وزنت

170 الان تازه وزن نکردم ولی 72 میشم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
اوووو انقدر فرق میکنی از قبلم خوش ذوقتر میشی

ايشالل

اینا خیلی فرق دارن که الان چقدره قد و وزنت

یعنی لاغر تر شدم یا چطوری فرق دارن

دلم یکی از اینا میخواد

بچه؟یا توت فرنگی؟ 

چرا من اصلللللا به ذره هم دلم بچه نمی خواد. قبلنا انقد میخواستم که. بچه می دیدم گریه م می گرفت. 

به مامانم می گفتم کاش یکی پیدا شه بگیرتم حامله شم طلاقم بده صرفا واس اینکه بچه داشته باشم

ولی الان هییییییچ

لاغر شدی کاملا مشخصه.انحناهای بدنت مشخصتر شده

واییییی هورااااا البته خودم از لباسامو دیدن تو آینه متوجه میشم

اما بازم مرسی قوت قلب دادی بوسسسس

فک کن شام میوه خوردم شامم رو ساعت 5 خوردم البته گشنگیم نکشیدما عادت کردم موز و پرتقال و نارنگی خوردم شام