2777
2789

خدایا کمک کن کار خوب پیداکنم.پولدار بشم.گواهینامه مو بگیرم.مدرک زبان بگیرم.طلا بخرم.پسرمو به نحو احسن بزرگ کنم.ودرنهایت زودتر بکپم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منشی خداس 😂😂❤️

خخخ از وجود خدا تو دلم دارم مهربون شدم 😆😆😆

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
خودتی؟ اگه نزنی،به نظرم سطح چاقی و لاغری دو تا عکس فرق قابل مشاهده ای نداره و البته تو دو تاش خوبه ...

خودمم ممنونم.آره لعنتی اونیکیش ساپورتم پرتر نشون میده باید همون لباس رو میپوشیدم

5کیلو دیگه لاغر بشم میخوام

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
خودمم ممنونم.آره لعنتی اونیکیش ساپورتم پرتر نشون میده باید همون لباس رو میپوشیدم 5کیلو دیگه لاغر بش ...

مجردي ؟! 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند