2777
2789
عنوان

معامله منو شوهرم راجب مهریه

448 بازدید | 25 پست

شوهرم منو کتک زده و بیرون کرده حالا میگه برگرد منم گفتم باید ماشینو به نامم کنی و امضا کنی دیگه کتک نمیزنی و بنویسی خونه خربدی به نامم میکنی

شوهرمم گفت تعهد اخلاقی میدم ک کتک نزنم ولی اگه مالی ازم بخای باید در قبالش کل مهریه تو ببخشی

مهریه منم ۱۱۴ سکه و ۵۰ مثقال طلا و ۱ ملیارد پوله 

گفتم بهش ۵۰ مثقالو میبخشم با یک ملیارد عوض بنویس خونه خریدی به نامم میکنی 

از کجا معلوم نخای به نام کسی دیکه بکنی ؟ 

شوهرمم میگه باید کل مهربه تو ببخشی اگه مالی میخای 

از طرفی هم خیلی سخته زندگیم پول ندارم با بچم هستم خونه بابام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد تعاملی حرف میزنید مگه بازار خرید و فروشه برو برگرد سر زندگیت بیخیال پول تعهد اخلاقی بده کافیه

خوب اگه از ترس مهریه رفت اینایی ک داره رو به نام کسی کنه چکار کنم

قشنگ زندگیرو معامله میکنیدا

شرایطی که شوهرت گفته خوبه

در ازای مهریه خونه و ماشین بگیر

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

تجریه نشون داده هر زنی مهریه شو بخشیده چند وقت بعد شوهرش انداخته ش بیرون 

شوهر دختر خاله من هیج مشکلی نداشتن کتک کاری گ اصلا

دختر خالم خر شد مهریه شو بخشید در کمال ناباوری یک روز ک دانشگاه بود وقتی برگشت دید شوهرش قفل در خونه رو عوض کرده و دختر خالم تاشب پشت در موند تا آخرش پدرش اومد دنبالش و طلاق گرفت 

قشنگ زندگیرو معامله میکنیداشرایطی که شوهرت گفته خوبهدر ازای مهریه خونه و ماشین بگیر

میدونی به چی فکر میکنم اینکه کل مهریه مو ببخشم اونوقت اگه شوهرم پولدار شد و مرد دیگه مهریه ای ندارم ک ازش بگیرم

اصلا چنین کاری نکنید همین ابتدا تعهدمحضری بگیرین مهریه هم نبخشین اگ قبول نکرد عسروحرج بزنید

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

میدونی به چی فکر میکنم اینکه کل مهریه مو ببخشم اونوقت اگه شوهرم پولدار شد و مرد دیگه مهریه ای ندارم ...

ببین مهریه طوریه در هر شرایطی پرداخت میشه

اگه شوهرت بمیره باید خانوادش حتما بدن 

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝