و براهمشون از دلتنگیات بگو تا یخورده زمان راحت تر بگذره.اینجوری هم خیلی حرف تکراری برا ی نفر نزدی و هم چندین بار امواج منفیه دلتنگی رو از ذهنت خارج کردی با بیان کردنشون.
هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد مفهومِ تو.... وزن اولیه : ۶۵ وزن کنونی:۵۸/۱۵۰ وزن ایده آل:۵۶ ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
حداقل هر کار نکنه میتونه موقعیتی که الان هستی رو برات روشن کنه.
هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد مفهومِ تو.... وزن اولیه : ۶۵ وزن کنونی:۵۸/۱۵۰ وزن ایده آل:۵۶ ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰
امیدوارم سر حرفش بمونه..در هر حال تا بده جابیافته و اقامت بگیره و...حداقل ۵ سال زمان میبره خودت را آماده کن برای این چیزها...من خودم آلمان زندگی میکنم موارد مشابه زیاد دیدم که آقایون امدن و بعد ب خاطر سختی شرایط آوردن همسر کلا بیخیال شدن
بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
اخه من اصلا نميخوام جدا شم يا ببينم اين كار بد يا خوب من ميخوام ك برسم
ببین حتما لازم نیس سوال خاصی از مشاور داشته باشی یا اینکه ازش راه حل واسه کاری بخوای.
همینکه ی فرد متخصص به این کار آروم و باتوجه و دقیق به حرفات گوش میکنه کلی راهگشاست و باعث میشه با دلتنگیت راحت تر کنار بیای
ی بار امتحان کن ضرر نداره