2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم وقتی از عشقش مطمعنی. به پاش بشین، نه یه عمر فقط به اندازه ای که تباه نشی. بازم میگم از عشقش مطمعن باش. ببین تو این سال ها چجوری بوده، خودت بهتره از همه میدونی باید امیدی باشه یا نه، دوری از یار خیلی سخته خیلی. منم این سر دنیام عشقم ایرانه، ولی درد من با تو فرق میکنه، امیدی به بودنمون  کنار هم نیست، دوری خیلی سخته

چرا اميدي نيس عزيزم؟؟؟

منو همسرم خارج از کشور اشنا شدیم و عقد کردیم، متاسفانه به خاطر یه تصادف دچار شوک عصبی شد و درس و زندگیشو ول کرد و رفت ایران، افسردگی خیلی شدید گرفت،دو بار دنبالش اومدم ایران، ثابت کردم به پاش میشنم تا خوب شه ولی نخواست، خودشو باخته، خیلی حقیر میبینه خودشو، میگه من لایقت نیستم، خیلی سعی کردم خیلی، ولی نشد، نخواست خوب شه، دیدم خودمم دارم نابود میشم که به اصرار خانوادم برگشتم، الانم یه ماهه دور شدیم، عینه بچه ها روز و شب اشک میریزه، خیلی حالش بده، ولی چه کنم نه اون میتونه بیاد اینجا نه خانوده ی من دیگه میزارن بیام ایران، توی زجریم هردو، باید بگذریم تو اوج عشق

منو همسرم خارج از کشور اشنا شدیم و عقد کردیم، متاسفانه به خاطر یه تصادف دچار شوک عصبی شد و درس و زند ...

چقدر بد.

انشالله اتفاق هاي خوب واستون بيوفته❤️

2790
2778
2791
2779
2792