و براهمشون از دلتنگیات بگو تا یخورده زمان راحت تر بگذره.اینجوری هم خیلی حرف تکراری برا ی نفر نزدی و هم چندین بار امواج منفیه دلتنگی رو از ذهنت خارج کردی با بیان کردنشون.
هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد مفهومِ تو.... وزن اولیه : ۶۵ وزن کنونی:۵۸/۱۵۰ وزن ایده آل:۵۶ ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حداقل هر کار نکنه میتونه موقعیتی که الان هستی رو برات روشن کنه.
هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد مفهومِ تو.... وزن اولیه : ۶۵ وزن کنونی:۵۸/۱۵۰ وزن ایده آل:۵۶ ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰
امیدوارم سر حرفش بمونه..در هر حال تا بده جابیافته و اقامت بگیره و...حداقل ۵ سال زمان میبره خودت را آماده کن برای این چیزها...من خودم آلمان زندگی میکنم موارد مشابه زیاد دیدم که آقایون امدن و بعد ب خاطر سختی شرایط آوردن همسر کلا بیخیال شدن
بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
اخه من اصلا نميخوام جدا شم يا ببينم اين كار بد يا خوب من ميخوام ك برسم
ببین حتما لازم نیس سوال خاصی از مشاور داشته باشی یا اینکه ازش راه حل واسه کاری بخوای.
همینکه ی فرد متخصص به این کار آروم و باتوجه و دقیق به حرفات گوش میکنه کلی راهگشاست و باعث میشه با دلتنگیت راحت تر کنار بیای
ی بار امتحان کن ضرر نداره