2821
2789
عنوان

عمل اسلیو

363 بازدید | 48 پست

سلام دوستان من جراحی دارم و اینکه موعد پریودیمم هست کسی میدونه که ایا من میتونم قرص جلوگیری بخورم ک پریود نشم تا عملم تموم بشه؟

خجالت میکشم از دکترم بپرسم😢چون دیگ خیلی ازش سوال پرسش کردم

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

قرص نخورید ممنوعه قبل از عمل 

من یازده سال پیش عمل کردم اگر سوالی دارید در خدمتم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند کیلو هستی میخوای چقدر کم کنی میتونی یه توضیح بدی هزینش چقدر میشه نقاهت داره چکار باید بکنی بعدش

۱۰۲عزیزم میخام۵۵تا۶۰بشم..هزینه عمل و بیمارستان ۱۰۰میشه.. ازمایشامم حدود ۱۵میلیون شد..نقاهت خاصی نداره لاپاراسکوپی و اینکه دوساعت بعد اینکه هوش اومدی میتونی راه بری

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
قرص نخورید ممنوعه قبل از عمل من یازده سال پیش عمل کردم اگر سوالی دارید در خدمتم

ای بابا حالا چیکار باید کنم؟😭😭 من الان کاملا حس پریودی دارم میخام بشم انگاری...بجز قرص هیچ راهی دیگ نیست من پریود نشم؟

عزیزم سوال به این مهمیو حتما از دکترت بپرس

خجالت میکشم دیگ مزاحمشون بشم😓

ای بابا حالا چیکار باید کنم؟😭😭 من الان کاملا حس پریودی دارم میخام بشم انگاری...بجز قرص هیچ راهی دی ...

نه متاسفانه...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نه متاسفانه...

اگ پریود بشم برا عمل دچار مشکل میشم؟ یا اینکه اشکال نداره؟

اگ پریود بشم برا عمل دچار مشکل میشم؟ یا اینکه اشکال نداره؟

نه مشکلی نداره فقط یک ذره اذیت میشید 

کجا میخواین عمل کنید ؟دکترتون کی هستن؟

نه مشکلی نداره فقط یک ذره اذیت میشید کجا میخواین عمل کنید ؟دکترتون کی هستن؟

تهران..شهریار عزیزی

۱۰۲عزیزم میخام۵۵تا۶۰بشم..هزینه عمل و بیمارستان ۱۰۰میشه.. ازمایشامم حدود ۱۵میلیون شد..نقاهت خاصی ندار ...

ایشالا به سلامتی 

خوب من بچه دارم کسی نیست نگه آری ومراقبت کنه از من یا بچه ها 

مطمعنید که نقاهت نداره 

بعد شنیده بودم تا دوماه باید پوره فقط خورد 

تهران..شهریار عزیزی

اسلیو؟ 

ریزه خوار هستید یا حجیم خوار؟

رفلاکس دارید؟

پرخوری عصبی و شب خواری چطور؟

برنگشت وزن شما آذین نشدی بعدش اثر داشت

من مجبورم رعایت کنم والا برمیگرده 

بله از ۱۴۰ به ۷۹ رسیدم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز