2777
2789
عنوان

عمل اسلیو

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 48 پست
ایشالا به سلامتی خوب من بچه دارم کسی نیست نگه آری ومراقبت کنه از من یا بچه ها مطمعنید که نقاهت نداره ...

سلامت باشی گلم...بله عزیزم عملش سخت نیست چون من جراحی صفرا هم ک داشتم دقیقا عملش مثل همین بود اصلا اذبت نشدم 

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
من مجبورم رعایت کنم والا برمیگرده بله از ۱۴۰ به ۷۹ رسیدم

به سلامتی 

خوب یعنی باز مثل کسی که رژیم داره باید همیشه باشی یا اینکه دیگه اشتهات کم میشه نمیتونی بخوری یا کمتر میخوری چون معدت کوچیک میشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسلیو؟ ریزه خوار هستید یا حجیم خوار؟رفلاکس دارید؟پرخوری عصبی و شب خواری چطور؟

بله اسلیو...حجیم خوارم من کلا فقط غذا دوست دارم و اهل تنقلات نیستم.رفلاکس ندارم..پرخوری عصبی و شب خواریم دارم ولی فقط سراغ غذا میرم😂

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
به سلامتی خوب یعنی باز مثل کسی که رژیم داره باید همیشه باشی یا اینکه دیگه اشتهات کم میشه نمیتونی بخو ...

ن عزیزم اشتهات میره و میل به غذا نداری دیگ با ی ذره غذادکاملا سیرمیشی..دکتر گفت اوایل ی خورده اذیت میشید بخاطر اینکه مغز غذارو میخاد ولی معده نمیتونه تحمل کنه اذیت میشید ک نمیتونید بخورید و همش سیر هستید ولی کم کم عادت میکنی به زندگی جدید

ایشالا رفتی عمل کردی خوب شدی بیا بهم بگو چجور بود بعدش البته لطفا هر وقت تونستی

چشم حتما..ولی من کلا ادمی نیستم ک همش ناله کنم درد بهم زور نداره تاالان هر جراحی کردم بعدش سرپاشدم خودم کارامو کردم بچه داری کردم

ن عزیزم اشتهات میره و میل به غذا نداری دیگ با ی ذره غذادکاملا سیرمیشی..دکتر گفت اوایل ی خورده اذیت م ...

آخه اگه قرار باشه آدم باز رژیم بگیره واقعا سخت میشه دیگه رعایت کنی 

باز خوبه اگه اینجور باشه که اشتها نباشه

آخه اگه قرار باشه آدم باز رژیم بگیره واقعا سخت میشه دیگه رعایت کنی باز خوبه اگه اینجور باشه که اشتها ...

رژیمو باید بگیری بخاطر اینکه کم کم معده عادت کنه و اذیتت نکنه.. ولی مثلا با ی لیوان ابم سیرمیشی..اصلا گرسنگی نمیکشی

چشم حتما..ولی من کلا ادمی نیستم ک همش ناله کنم درد بهم زور نداره تاالان هر جراحی کردم بعدش سرپاشدم خ ...

منم برای خودم نمی‌گم آخه منم دو بار زایمان کردم پاشدم کسی آب دستم نداده ولی بچه رو نمیشه کاری کرد درس وکار دارن برای این پرسیدم بعدش استراحت داره یا نه

به سلامتی خوب یعنی باز مثل کسی که رژیم داره باید همیشه باشی یا اینکه دیگه اشتهات کم میشه نمیتونی بخو ...

هم رژیم هم کنترل حجم غذا

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

پریود باشی موقع عمل ریسک آمبولی خیلی کم میشه

خوبه یعنی؟

رژیمو باید بگیری بخاطر اینکه کم کم معده عادت کنه و اذیتت نکنه.. ولی مثلا با ی لیوان ابم سیرمیشی..اصل ...

آها خوبه پس 

پس من از یکی شنیدم تا دوماه حالت سوپ وپوره فقط می‌توانسته بخوره حالا نمی‌دونم اسلیو بوده یا عمل دیگه

بله اسلیو...حجیم خوارم من کلا فقط غذا دوست دارم و اهل تنقلات نیستم.رفلاکس ندارم..پرخوری عصبی و شب خو ...

پس اسلیو مناسب‌ هست براتون 

دکتر عزیزی هم واقعا مهارت دارن فکر کنم هفته ای حداقل ۷۰_۸۰ عمل اسلیو دارن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

منم برای خودم نمی‌گم آخه منم دو بار زایمان کردم پاشدم کسی آب دستم نداده ولی بچه رو نمیشه کاری کرد در ...

ن استراحت نداره تازه باید فعالیت کنی میگه هر دوساعت استراحت نیم ساعت راه باید بری...منم بخاطر درس و اینا گذاشتم این موقع ک اخرساله و تعطیلی😂