2777
عنوان

عمل اسلیو

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 48 پست
آها خوبه پس پس من از یکی شنیدم تا دوماه حالت سوپ وپوره فقط می‌توانسته بخوره حالا نمی‌دونم اسلیو بوده ...

اره سوپ و پوره و مایعات..خب معده کوچیکه نمیشه ک یهو غذا بخوری هضمش سخت میشه اذیتت میکنه...کم کم باید مثل ی نوزاد شروع کنی

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پس اسلیو مناسب‌ هست براتون دکتر عزیزی هم واقعا مهارت دارن فکر کنم هفته ای حداقل ۷۰_۸۰ عمل اسلیو دارن

بله خیالم راحته از دکتر عزیزی...اون روزم ک من رفتم پذیرش شدم و اندوسکپی دادم یکی از بازیگرا هم دخترشو اورده بود پیشش ک عمل بشه

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
بله

اخه فک کنم سوند میزنن برا عملش...گفتم شاید نشه پریود باشم

ن استراحت نداره تازه باید فعالیت کنی میگه هر دوساعت استراحت نیم ساعت راه باید بری...منم بخاطر درس و ...

خوب پس خوبه انجام بده 

منم هشتاد کیلو شدم بعد دنیا آمدن دخترم نشد رژیم بگیرم استراحت کنم کمرد درد دارم دلم میخواست کم کنم البته چاقی موضعی دارم فقط 

خوب پس خوبه انجام بده منم هشتاد کیلو شدم بعد دنیا آمدن دخترم نشد رژیم بگیرم استراحت کنم کمرد درد دار ...

عزیزم ۸۰کیلو ک وزن زیادی نیست کاندید عمل هم نمیشه...من از سن بلوغ یهو چاق شدم و چاق موندم هی رژیم گرفتم کم میکردم باز برمیگشت نمیتونم اشتهامو کنترل کنم

بله خیالم راحته از دکتر عزیزی...اون روزم ک من رفتم پذیرش شدم و اندوسکپی دادم یکی از بازیگرا هم دخترش ...

من با دکتر فرهمند عمل شدم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من با دکتر فرهمند عمل شدم

شنیدم اسمشو😍موفق باشی

شنیدم اسمشو😍موفق باشی

همچنین شما عمل براتون پر از سلامتی و تندرستی و رسیدن به وزن ایده آل باشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

کلا یکماه قبل ازعمل قرصهای جلوگیری بایدقطع بشه 

یک‌هفته قبل ازعمل قرصای رقیق کننده خون قطع میشه

کلا مجازنیستی دارو مصرف کنی 

برای من که سوند نزاشتن 

وخدایی که به شدت کافيست✅. خدایا پناه همه بی پناهان باش✅

دیگه 80هم چاق هست دیگه نمیتونم الان رژیم بگیرم عصبی میشم نمیخورم

عزیزم🥺حق داری

کلا یکماه قبل ازعمل قرصهای جلوگیری بایدقطع بشه یک‌هفته قبل ازعمل قرصای رقیق کننده خون قطع میشهکلا مج ...

مرسی از جوابگوییت عزیزم‌..کاش برا منم سوند نزارن😂

ایشالا رفتی عمل کردی خوب شدی بیا بهم بگو چجور بود بعدش البته لطفا هر وقت تونستی

سلام عزیزم ۳روزه عمل کردم خداروشکر خوبه همه چی..جالبیش اینه۷کیلو کم کردم🥺😍