2777
2789

یادش میوفتم اعصابم خرد میشه چهارشنبه رفته بودیم نمایشگاه بعد یه پسر ۲۵/۲۶ همش زل زده بود به من به. صورتم چشم برنمیداشت اصلا بخدا منم بدم میاد متنفرم یکی زل بزنه به صورتم احساس میکنم زشتم 😐که یکی اینجوری زل زده چند بار دیگ هم اتفاق افتاده مرد ها تو صورتم زل میزنن بخدا نمی‌دونم چرا  بعد منم به مامانم میگم موهام خوبه و... میگ اره مشکل چیه واقعا

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرا به خوشگلا زل میزنن

یعنی زشت نبودم آخه اصلا حس بدی میگیرم یکی زل بزنه بخدا این اصلا همین جوری نگاه میکرد منم میگفتم خدایا مگه من چجوری هستم چمه

چون جذابی؟منم همینجوریه.پرو باش با اخم نگاهش کن

من اره همین کار کردم زل زده بودم که یعنی بسه نگاه نکن بعد داشتیم با مامانم میرفتیم بازم داشت نگاه من میکرد 

یعنی زشت نبودم آخه اصلا حس بدی میگیرم یکی زل بزنه بخدا این اصلا همین جوری نگاه میکرد منم میگفتم خدای ...

اتفاقا بنظرم باید جذاب باشی 

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
ممکنه آدم استایلش جلب توجه کنه.بشخصه سعی میکنم که استایلی بیرون نداشته باشم که جلب توجه کنه،و نگاه ب ...

آخه مشکل من همینه این طرف زل زده بود به صورتم. اصلا به استایلم هیچ نگاهی نکرد از اول تا آخر همین جوری به صورتم زل زده بود منم متنفرررم

اتفاقا بنظرم باید جذاب باشی

نمی‌دونم قیافم خوبه یعنی بقیه گفتن زیاد ولی از این رفتار ها بدم میاد کلا حس بدی میگیرم 

بهش فکر نکن ممکنه مشکل روحی روانی داشته باشه

اره منم کلا از این آدم ها هستم زیاد میرم تو فکر چند بار دیگ هم برام پیش اومده بدتر هر دفعه حالم بدتر از قبل میشه