2777
2789
عنوان

شوهرم آمار همه چی ب مادرشو میده

124 بازدید | 8 پست

اینکه من هر وقت برم خونه مامانم خبر داره مادرشوهرم. بریم خرید خبر وداره حتی دیشب شوهرم داشت یکی یکی می گف با کالابرگ چیا خریدیم.مادرشوهرم هر وقت زنگ بزنه خب میگه چیکار میکنی و کجایی و سراغ منو میگیره شوهرمم صفر تا صد میگه.

حالا من قبلا چند بار دعوای بدی داشتیم با شوهرم در حدی ک صداشو بلند کرد و داد زد و دست بلند خانوادم در جریان گذاشتم.حالا جالبه شوهرم ب من میگف نباید از زندگیمون کسی چیزی یدونه.

این اخلاق مادرشوهرم دیوانه ام میکنه چیکار کنم؟شوهرمم بچ ننه و عصبی هی نمیشه چیزی بهش گف

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مثلا بگه با کالا برگ چیا خریده چ اشکالی داره؟دیگه دوتا روغن و رب و ماکارانی دعوا درست کردن داره؟ی ...

ادم انقد فضول .بخدا ی جا برم آمار داره‌حتی اینکه کدوم ارایشگاه رفتم.شوهرم زنگ زد ب مادرشوهرم گف فلان ارایشگاه زن خوبیه زنم بفرستم بره

شوهر منم اوایل اینجوری بود ولی درست شد 

الان اون ب من میگه هر چی خریدم برات ب کسی چیزی نگو 😂😂😂 یبار ب مامانش گفتم فلان چیزو خریدیم اینقد عصبی شد 

گف چرا میری گزارش میدی

ادم انقد فضول .بخدا ی جا برم آمار داره‌حتی اینکه کدوم ارایشگاه رفتم.شوهرم زنگ زد ب مادرشوهرم گف فلان ...

سعی کن خیلی چیزایی ک بهت مربوطه را ب شوهرت نگی مثلا میخای بری ارایشگاه از قبل نگو کدوم ارایشگاه میخوای بری اگر میخوای برسونتت بگو تو راه بهت میگم از کجا بری اگرم میخای تنها بری ک نیازی نیست ادرس بدی نهایت بگو دوتا خیابون بالاتره..

سعی کن خیلی چیزایی ک بهت مربوطه را ب شوهرت نگی مثلا میخای بری ارایشگاه از قبل نگو کدوم ارایشگاه میخو ...

شوهرم اصلا نمیزاره تنها برم جایی.خودش میبره آمار اینکه طرف کی هس رو هم میگیره و بعد اجازه میده برم

شوهر منم اینطوری بود تا من میرفتم بیرون گوشی زنگ میزد به مادرش که خانمم رفت فلان جا. همه چی رو میگفت مادرشوهرم هم ته فضولی بود ولی بعد از چند سال دعوا و از اخر و اینا بهتر شد البته گرفتاری های زندگی هم ببشتر شد کمتر ارتباط برقرار میکنه. الان دیگه خبر ندارم چی میگه چون بیرون با مادرش حرف میزنه.