2777
2789
عنوان

چیکار کنم شام خونه مادرشوهر نرم

338 بازدید | 17 پست

با منت دعوتم میکنه و‌کلی کار هم براش باید انجام بدم اگه نرم شوهرم قهر میکنه هر هفته نمیشه بهونه بیارم چون یه روز دو روز نیس

هر هفته باید بریم

منت گذاشتنش اذیتم میکنه

چه‌جوری بگم یا چیکار کنم بدون دعوا واسه شام دعوتم نکنن

برم اونجا شام هم نخورم شوهرم دعوام میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این بچه بازیا رو بزارید کمار ، اگر یاد دارین با سیاست رفتار کنید اگر بلد نیستید ، نرفتن و نخوردن و اینا بدتر احترام و عزتتو میاره پایین پیش همسرتم کوچیکت میکنه 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

مثلا چی میگه؟ 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

میدونی چیکار کن با خنده کلی غذا بکشششششش بخورررررر اگه دیگه دعوتت  کرد😉

یه جوری رفتار کن انگار نوکرت پخته تو میری میخوری

من یکی دوبار اینکارو کردم دخترش ترکید گفت دعوتش نکنید و پیش شوهرمم تقصیر اونا شد که دعوت نکنن

میدونی چیکار کن با خنده کلی غذا بکشششششش بخورررررر اگه دیگه دعوتت کرد😉یه جوری رفتار کن انگار نوکرت ...

یعنی چجوری رفتار کنه ک بگه نوکرم پخته🤔🤔🤔🤔

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

من خیلی کم غذام به زور میخورم اماااااا خونه خانواده شوهر چوننننن میمیرن من بخورم یا چاق بشم،اخه فکر میکنن هرکی چاق خوشبخته😑،منم به زور میخورممممم یبار مهمونی غدامو خوردم بعدش نون خامه ای اوردن اونم خوردم یهو دیدم مادرشوهرم نون خامه ای خواهرشوهرم گرفته جلوش به من نگاه میکنه میگه بخور دخترمممم بخور که عقب موندی🤣🤣