2777
2789
عنوان

محصولات نفیس کی استفاده کرده

201 بازدید | 25 پست

سلام رفقا  من از یکی از دوستام کرم ضد افتاب  سی سی کرم و ابرسان و‌تونر و ژل شستشو صورت گرفتم 

چند بار از ژل شستشو و کرم ابرسان زدم چشام بحدی سوز میزنه و تار میبینم نمیدونم ازین محصولاته یا نه

کی تجربه دارع میگن معتبر نیستن راسته؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه هنوزم کسی از این محصولات میخره؟🤦🏻‍♀️

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
هزینه زیادی هم ازم گرفت بنظرتون مشکل چشام بخاطر این محضولاتع؟؟دوستم میگف معتبر نیستن تقلبین

هزینه های زیاد و محصولات چرت

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
منم یکی از اطرافیانم گرفته بود متاسفانه پوستش سوخت خیلیم گرون میدن

من چندبار فقط استفاده کردم چشام بحدی درد میکنن چون چشام حساسیت دارن خیلی اذیتم مبزور دارم پیام مبخونم یا تلویزیون میبینم اونقد ک چش درد گرفتم تار میبینه یکی ا چشام 

دوستم میگف دیگ نزن

من اشتباه کردم خریدم

حالا شاید بد نباشه من اون تایم ک لدورا بود ابرسان و اسکراپشو گرفتم ابرسانه نساخت کلی زیر پوستی زدم ولی اسکراپش خیلییی خوب بود خیلی.. شمام اگه نمیسازه ب پوستت استفاده نکن الان هزینه درمان پوست خیلییی بیشتر از این محصولیه ک گرفتی خدایی نکرده اسیب ببینه پوستت میلیونی باید هزینه کنی و تایم بزاری تا اوکی بشه ریسک نکن بنظرم

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
حالا شاید بد نباشه من اون تایم ک لدورا بود ابرسان و اسکراپشو گرفتم ابرسانه نساخت کلی زیر پوستی زدم و ...

مرسی قربونت نه دیگ استفاده نمیکنم منم اشتباع کردم تحقیق نکرده خریدم الان چشام اذیت میکنن من بوتاکس و فیلر زدم فکردم بخاطر اونه ولی الان ک فکرشو میکنم میگم نه بخاطر این محصولات فیکه

مرسی قربونت نه دیگ استفاده نمیکنم منم اشتباع کردم تحقیق نکرده خریدم الان چشام اذیت میکنن من بوتاکس و ...

محصولات پوستی خواستی بگیری بگو راهنماییت کنم انقد گرفتم دیگ همرو از برم😂😂😂❤️