2777
2789

من پارسال جایی مشغول بودم این حقوق ماه آخرمو که ۱۵ روز رفته بودم بهم نداد بهونه آورد بعد من با یک ترفندی پولو ازش گرفتم الان عذاب وجدان دارم حس میکنم اون پول حرومه یا نباید میگرفتم چون اون ۱۵ روز کار خاصی نکردم کارخیلی سبک بود به نظرتون مشکل داره پولم؟حدود ۳ تومن گرفتم با زور ازش

زنگ بزن ۰۹۶۴۰۰

پاسخگویی به مسائل شرعیه

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خودش داده اوکیه.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

شما به اندازه تعداد روزهای که پیششون کار کردی باید حقوقت رو دریافت کنی

حالا چه یه روز چه ۱۵ روز

باید حساب میکردی ببینی چقدر میشه

مثلا یکی تو ۳۰ روز ۷ میگیره

نصف ماهو رفته باشه فقط حقوقش میشه ۳/۵۰۰

و اون حقوق حروم نیست

بیشتر گرفتی؟؟؟کم کاری کردی؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅