2777
2789
عنوان

بعضیا واقعا اسکولن انگار

129 بازدید | 12 پست

حالا اگه خودشون باشن تحمل نمیکنن واقعا برای هر زنی تحمل این موضوع سخته که خواهرشوهرش با وجود اینکه شوهر داره کاراشو بندازه گردن داداشش . شما فکر کن انقدر خواهر و برادر بهم چسبیدن که غریبه ها اشتباه میگیرن فکر میکنن اونا زن و شوهرن بعد زنه میاد میگه رو خودت کار کن!

انشالله تو هنچین شرایطی قرار بگیره تا بفهمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسکل نیست رو داره و میخواد حرص شمارو در بیاره

باور کن تحمل این شرایط برای هر زنی سخته بعد بعضیا الکی ادا میان که چی میشه داداششه دیگه . شما فکر کن طرف شوهر داره بعد داداشش باید بیاد بچشو ببره دکتر بچه مال یکی دیگست به شوهر من چه ربطی داره حالا یه بار باشه دو بار باشه ایراد نداره ولی نه که تبدیل به عادت بشه اونم وقتی شوهره حی و حاضره

باور کن تحمل این شرایط برای هر زنی سخته بعد بعضیا الکی ادا میان که چی میشه داداششه دیگه . شما فکر کن ...

خب شوهرت چرا چیزی بهش نمیگه

پس شوهر کرده واسه چی 

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

خب شوهرت چرا چیزی بهش نمیگهپس شوهر کرده واسه چی

دامادشون پولداره از نظر مالی ساپورت میکنه ولی عاطفی اصلا اهمیتی نمیده فقط یه پولی میده به اینا میره دنبال کیف و کارای خودش . شوهر منم عقلش تو چشمشه 

دامادشون پولداره از نظر مالی ساپورت میکنه ولی عاطفی اصلا اهمیتی نمیده فقط یه پولی میده به اینا میره ...

پس بگو مشکلت شوهرته نه خواهرش

واسه دو ریال پول حاضره حمالی خواهرش و بکنه

پس بگو مشکلت شوهرته نه خواهرشواسه دو ریال پول حاضره حمالی خواهرش و بکنه

آره مشکل از شوهر خودمه ولی اشتباه برداشت کردی به شوهر من پول نمیده ها ! شوهرم چون میبینه اون ماشین شاسی بلند داره ناخوداگاه بهش احترام میزاره و کلا ضعف داره وگرنه اینجوری نیست که بگی پول میده به شوهر من نه 

کلا از نظر اخلاقی درست نیست کسی کارای کس دیگه رو انجام بده

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

آره مشکل از شوهر خودمه ولی اشتباه برداشت کردی به شوهر من پول نمیده ها ! شوهرم چون میبینه اون ماشین ش ...

آها از اون لحاظ

خب بگو دارایی اینا چه ربطی به تو داره

راننده بگیره و خدمتکار چرا مزاحم زندگی شما میشه