2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز تو مغازه به من تهمت دزدی زدن من نه کیف نه چادر نه مانتویی که جیب داشته باشه داشتم ولی تهمت دزد ...

واااا میزدی تو دهنش میگفتی اگه برداشتم 

کو تو .......ننت که نکردمش باید تو دستم

باشه یانه؟

وای یاااااا امام ...چقدر دردآور ....الهی زودتر بفهمن اشتباه بودهخیلی سختهههههههاز خدا میخوام بر ملا ...

با همسرم رفته بودیم خرید من نه چادر نه کیف نه مانتویی که جیب داشته باشه دستم بود شوهرمم یک کت پیرزنه از در اومد شروع کرد بدوبیرا گفتن منو شوهرم همینجوره مونده بودیم گفتم چیزی شده گفت برو برو خجالت بکش کفشو حساب کرده بودیم میخواستیم بیایم بیرون گفتم چیزی شده گفت برو خجالت بکش گفتم چیکارکردم مگه میگه من ازبالا دیدم دزدی کردی میگم الان من از مغازت نرفتم بیرون کجا کفش به این بزرگیو قائم کنم کیف دارم میگ شوهرت برداشت جلو کت شوهرمو باز کردم میگم کو کفش میبینی بااینکه تو ماشینم نرفته بودیم گفتم بیا اینم سوییج برو ماشینو نگاه کن دیدم پیزنه رفت میگم خب ثابت کن بین این همه ادم دوست. و اشنا تهمت میزنی میگه مگه چی شده

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡

واااا میزدی تو دهنش میگفتی اگه برداشتم کو تو .......ننت که نکردمش باید تو دستمباشه یانه؟

بخدا کفش به اون بزرگی من کجا بزارم اخه حسابدارش کور نیست که میبینه دستم پر باشه دیگه

یک مشت آدم گشنه دورهم جمع شدن بابام کفشامونو انداخت تو مغازه بااینکه پولشم حساب کردیم گفت کفشاتم برا خودت پولشم نمیخوام من برگشتم شماره کارت دادم گفتم بزن به حسابم هنوز ک نریخته

با همسرم رفته بودیم خرید من نه چادر نه کیف نه مانتویی که جیب داشته باشه دستم بود شوهرمم یک کت پیرزنه ...

اهااااااا توی مغازه بوده؟ خب خداروشکر قابل ثابت کردنه ... دوربین هست همه چی هست ...

من فکر کردم دور از جون توی خانواده چیزی گفتن 

گفتن یا امام چطور میشه ثابت کرد

اهااااااا توی مغازه بوده؟ خب خداروشکر قابل ثابت کردنه ... دوربین هست همه چی هست ...من فکر کردم دور ا ...

نه مغازه بود خیلی دلم شکست

شوهر میگ خانوم من خودم کاسبم برای یک جفت کفش نمیام ابرومو ببرم‌ خجالتم خوب چیزیه

زنگ میزدید پلیس اعاده حیثیت می‌کردیدزنیکه توهمی رو میبردن بازداشگاه

اگ جلو بابامو نمیگرفتم درگیری میشد 

میخواست زنگ بزنه مشتریا نزاشتن همشون از مغازه اومدن بیرون یکی یک جفت دمپایی برنداشت دمشون گرم

بخدا کفش به اون بزرگی من کجا بزارم اخه حسابدارش کور نیست که میبینه دستم پر باشه دیگهیک مشت آدم گشنه ...

عزیزم چراانقده مطلومی همونجا مغازه رو رو

سرش خراب میکردین بعدم زنگ میزدی پلیس

الان دیگه همه جادوربین داره میگفتی ازش به

خاطر تهمتش شاکی ام پول کفشاتونم همون

موقع پس میگرفتی یامیگفتی همین الان باگوشی واموندت واسم بریزش غلط کرده تهمت زده پول کفشاتونم نداده 

عزیزم چراانقده مطلومی همونجا مغازه رو روسرش خراب میکردین بعدم زنگ میزدی پلیسالان دیگه همه جادوربین د ...

انقدر که گرسنن 

همه مشتریاش چ پیر چ جون کفشارو گذاشتن اومدن بیرون یک جفت دمپایی برنداشتن

انگار بار اولش نبوده

خاک برسرش بااین کاسبی کردنش بدبخت

بابام گفت حتما خودتون اینکاره این که تهمتای اینجوریو انقدر ساده میزنین به مردم

جالبه میگ مگه چی گفتم

به پیرزنه گفتم در مغازتوببند تو که انقدر بدبینی به همه مردم ابرو دارن