2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابام گفت حتما خودتون اینکاره این که تهمتای اینجوریو انقدر ساده میزنین به مردمجالبه میگ مگه چی گفتمب ...

آره دیگه کافرهمه را...‌‌‌.....‌‌‌.

وای اسی خیلی کوتاه اومدین من جات بوذم

پاره شون  میکردم پرو هارو حالام کاری ک شده خودتو بیشتر ازاین ناراحت نکن قشنگم

خداالهی دلشونو بسوزونه

آره دیگه کافرهمه را...‌‌‌.....‌‌‌.وای اسی خیلی کوتاه اومدین من جات بوذمپاره شون میکردم پرو هارو حال ...

مرسی که وقت گذاشتی مهربونم

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡

بخدا کفش به اون بزرگی من کجا بزارم اخه حسابدارش کور نیست که میبینه دستم پر باشه دیگهیک مشت آدم گشنه ...

تو رو خدا اگر واریز نکردن یا حتی کردنم

بجرم تهمت شکایت کن ادم بشن

آدم بشن آدم بشن از دفعه بعد فرتی پاچه مردمو نگیرن

کلی حریمه نقدی داره..من یکی به بابای دوستم گفته بود احمق شکایت کرد پدرشونو دراورد

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

آره دیگه کافرهمه را...‌‌‌.....‌‌‌.وای اسی خیلی کوتاه اومدین من جات بوذمپاره شون میکردم پرو هارو حال ...

منم بودم‌گریه میکردم

حالا یه بارشاگرده فروشنده هه برای شیرین کاری تخت اومد جلوی ما زوم کرد رو دستای پسره من که مثلا این دزدی نکنه.ظاهر مام کاملا موجه.و باشخصیت بود اصلا انتظارشو نداشتیم.همسرم چونه پسررو گرفت گفت بچه من اراده کنم کل مغازرو یکجا با مول یه جیبم میخرم این جه کاریه..من حالم خیلی بد شد.پسرم هم فداش بشم واقعا حالش بد شد.منکه حلالشون نمیکنم

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..