2777
2789
عنوان

از الان استرس پیریم رو دارم 😑

67 بازدید | 5 پست

یکی از فامیلامون بچه نداره الان حدود ۹۰ سالشه و اخر عمری زمین گیر شده ولی خب پولداره و پرستار گرفته و همه جوره بهش رسیدگی میشه .

من پولدار نیستم ، ممکن بگید خب تلاش کن پولدار شی ، همین کارم دارم میکنم ولی فقط تو این تورم صبح تا شب دارم میدوعم .

من معتقد بودم که تا پولدار نشدم بچه دار نشم و یه نفر دیگه رو هم مثه خودم بدبخت نکنم 

ولی با این تورمی که میبینم ترسیدم ، میترسم با تمومه تلاش هام ولی خب بازم نتونم خونه بخرم ، بازم نتونم زندگی خوبی بسازم و اخر عمرم بدون پول و بدون بچه بخوام زمینگیر بشم 😓

به این چیزا فکر نکن مگه حتما باید زمینگیر بشی؟

ولی خب نظر من اینه آدم نباید منتظر باشه تا خیلی پولدار بشه و بعد بچه بیاره

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به این چیزا فکر نکن مگه حتما باید زمینگیر بشی؟ولی خب نظر من اینه آدم نباید منتظر باشه تا خیلی پولدار ...

حالا خیلی پولدارم که نه 

در حدی که دیگه مستاجر نباشیم ، خونه بخریم .

زایمانم که صد میلیون هزینشه و باید همین چندرغاز طلایی هم که پس انداز کردم بفروشم برا زایمان .

ما وقتی وارد بزرگسالی شدیم که حداقل حقوق ۱۲ میلیون و خونه ۷۰ متری داغون و جای دور افتاده دو میلیارد تومنه

شرایطمون فرق میکنه با اونایی که وقتی وارد بزرگسالی شدن حداقل حقوق ۲ میلیون و همون خونه ۷۰ میلیون بود . اونا میتونستن با سه سال کار کردن و هیچی نخوردن  خونه بخرن ولی نسل مظلومه ما با ۱۵ سال کار کردن و هیچی نخوردن شاید بتونیم خونه بخریم ...

الان بترسی و از حالت لذت نبری پیر نمیشی ؟خوب زندگی کن خدا خودش کمک می‌کنه خیالت راحت

درسته شاد بودن خیلی خوبه .

ولی شادی برا اوناییه که با دلار هزار تومنی و چهارصد تک تومنی شروع به کار کردن.

نه نسل مظلوم ما که با دلار ۹۰ تومنی وارد جامعه شدیم  و مادر پدر پولدار هم نداشتیم .

خدا خیلی وقته که مردم ایران رو نمیبینه .

مگر اینکه یه فرجی بشه و اینجوری ادامه پیدا نکنه :) وگرنه یا باید این خاک رو بذاریم و فرار کنیم یا روز به روز فقیر تر و محتاج تر بشیم :)

درسته شاد بودن خیلی خوبه .ولی شادی برا اوناییه که با دلار هزار تومنی و چهارصد تک تومنی شروع به کار ک ...

همه مون همینطوری داریم زندگی میکنیم دیگه عزیزم

باید زندگی کرد بخوای غصه بخوری ک نمیشه 😔

به خدا ترسناک نیستم 🥲😝