nastaranjoniiiii مدیر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 9129 عنوان پیش دبستانی | مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 34 پست سلام خانوما پسرم پنج سالشه مهراینده باید بره پیش دبستانی الان دوساله میره مهد کودک غیر انتفاعی پیش هم دارن اما هزینش خیلی بالاه گفتن شوهرم میگه بفرستیم دولنی میخاستم بدونم کسی اطرافتون پیش دبستانی دولتی فرستاده چطوریه آموزشش اینا خوبن.شهریش چقدره؟ 1403/12/16 | 15:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرد عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 1385 پسر من یسال مهد کودک رفت الانم پیش دو غیر انتفاعی داره میخونه موندم پیش یک چکار کنم واقعا همونجاه بر ... هر جا نزدیکتره بذار بره بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین
nastaranjoniiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 9129 ببین نگاه کن من دخترم کلاس اول باشه بچه دومم کلاس دوم میشه بچه اولم کلاس سوم نمیرسم واقعا باهرسه کار ... توکله سوهرمم تمبره اخه من چژور بایکی جدول ضرب کارکنم با یکی الفبا یکی دیگم کلاس دومی ناعاارشام چی پس مهمانی ر فتنو دادن بخوره فرق سرم
nastaranjoniiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 9129 هر جا نزدیکتره بذار بره دو سه تا غیر دولتی توکوچمونه یدونه دولتی همه نزدیکن بهم
بانوووووو عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 23989 ببین نگاه کن من دخترم کلاس اول باشه بچه دومم کلاس دوم میشه بچه اولم کلاس سوم نمیرسم واقعا باهرسه کار ... درسته . این هم هست . درهرحال به همسرت بگو ببین چطور صلاح میدونین . اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
nastaranjoniiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 9129 درسته . این هم هست . درهرحال به همسرت بگو ببین چطور صلاح میدونین . توکلش نمیره اصلا میگه سخته شش سال ۳ تا بچه هرسالم شهریه بالاترمیره اسکناس چاپ نمکنم که منو درک نمیکنه....