2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 34 پست
من خودم دوست دارم همین مهد کودکی که دوساله میره ثبت نام کنه پیش رو اصلا راضی نیستم واس دولتی حتی مدر ...

دیگه به جیبتون نگاه کنین ، معمولی باشه دیگه ماهی۳ تومن بیشتر نمیشه

اگر میتونی غیر دولتی ببرش 

مگه شهریه چقدره؟ 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ناراحتم تقریبا پنج روز با همسرم حرف نمیزنم که چرا کفته دولتی..

پیش دبستانی فقط یه دوره آمادگی برای کلاس اوله 

از آذر ماه هم به خاطر سرما و الودکی هوا دایما تعطیل هستن. سعی کن تو موقعیت های بهتری برای بچه سرمایه گزاری کنی

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین 
دیگه به جیبتون نگاه کنین ، معمولی باشه دیگه ماهی۳ تومن بیشتر نمیشهاگر میتونی غیر دولتی ببرش مگه شهری ...

من هدفم  مدرسه کیف در مدرسه هست اما شهریش خیلی زیاد میشه برای منی که سه تا بچه پشت هم دارم شوهرم میگه یدونه بچه نیست اخه سه تا هر کدومم شش ساااال باید برن

پیش دبستانی فقط یه دوره آمادگی برای کلاس اوله از آذر ماه هم به خاطر سرما و الودکی هوا دایما تعطیل هس ...

پسر من یسال مهد کودک رفت الانم پیش دو غیر انتفاعی داره میخونه موندم پیش یک چکار کنم واقعا همونجاه بره یا دولتی

دیگه به جیبتون نگاه کنین ، معمولی باشه دیگه ماهی۳ تومن بیشتر نمیشهاگر میتونی غیر دولتی ببرش مگه شهری ...

من هوش پرور مد نظرم هست امسال شهریه سی تومن بود سال بعد قطعا گرونترمیشه

من هدفم مدرسه کیف در مدرسه هست اما شهریش خیلی زیاد میشه برای منی که سه تا بچه پشت هم دارم شوهرم میگ ...

به نظر من کیف در مدرسه که فقط خستگی داره واسه بچه

کیفیت مدرسه و معلم هاش فقط مدنظرت باشه فارغ از نوع مدرسه ، 

پول هم دارین که سه تا بچه داری، شما برای بچه هات بهترین ها رو فراهم کن ، فوقش شوهرت بیشتر کار کنه .

پیش دبستانی اصلا دولتی نداره.تمام مراکز پیش دبستانی غیر انتفاعی شدناما تحت نظارت اموزش پرورش هستحتی ...

پس  بهتر پس به سوهرم بگم الکی بچه دولتی ننویسه همینجا که سه سال میره و عادت داره بمونه

من هوش پرور مد نظرم هست امسال شهریه سی تومن بود سال بعد قطعا گرونترمیشه

اوه پس درجه یکه مدرسه 

بگرد جای مناسب تر پیدا میشه 

فقط ببین معلم و کادر مدرسه خوب باشن چه دولتی چه غیر دولتی

به نظر من کیف در مدرسه که فقط خستگی داره واسه بچه کیفیت مدرسه و معلم هاش فقط مدنظرت باشه فارغ از نوع ...

من چون سه تا پشت هم دارم میترسم نرسم با هرسه  درس کار کنم برا همین  هدفم کیف در مدرسه هست

من چون سه تا پشت هم دارم میترسم نرسم با هرسه درس کار کنم برا همین هدفم کیف در مدرسه هست

عزیزم نگران نباش 

فقط دوسال اول سخته بعدش بیشتر به عهده خودشونه 

تو این مدت که فرصت داری بگرد و تحقیق کن درباره مدارس

انشاالله بهترین جا رو پیدا میکنی.

اوه پس درجه یکه مدرسه بگرد جای مناسب تر پیدا میشه فقط ببین معلم و کادر مدرسه خوب باشن چه دولتی چه غی ...

نه عزیز من اگه دولتی نفرستم فقط کیف درمدرسه میفرستم که فقط یدونه توی شهرماهست امسال سی بود سال دیگه بیشترمیشه قطعا.عیردولتی دیگه برن باز توخونه تکالیف دازن من اینو نمیخام چون نمیرسم.

عزیزم نگران نباش فقط دوسال اول سخته بعدش بیشتر به عهده خودشونه تو این مدت که فرصت داری بگرد و تحقیق ...

ببین نگاه کن من دخترم کلاس اول باشه بچه دومم کلاس دوم میشه بچه اولم کلاس سوم نمیرسم واقعا باهرسه کار کنم