2821
2789
عنوان

پیش دبستانی

250 بازدید | 34 پست

سلام خانوما پسرم پنج سالشه مهراینده باید بره پیش دبستانی الان دوساله میره مهد کودک غیر انتفاعی پیش هم دارن اما هزینش خیلی بالاه گفتن شوهرم میگه بفرستیم دولنی  میخاستم بدونم کسی اطرافتون پیش دبستانی دولتی فرستاده چطوریه آموزشش اینا خوبن.شهریش چقدره؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو کوچمون یدونه مدرسه ابتدایی دولتی داره پیش دبستانی هم دارن یعنی اوناهم غیرانتفاعیه؟؟

والا تاجایی که میدونم نداره دختر خودم کلاس اوله مدرسه ی دولتی میره پیش ندارن

و صــبر عادت ماست...❤🦋

والا تاجایی که میدونم نداره دختر خودم کلاس اوله مدرسه ی دولتی میره پیش ندارن

شوهرم پرسیده از کارمند اون مدرسه کفته پیش هم داریم شهریه هشتصد تومنه بعد چرا کاربرا   میگن پیش دولتی نداره🤔

مگه میشه میگم توی کوچمون هست

عزیزم مدارس دولتی هم برای پیش دبستانی شهریه میگیرن البته کمتر .

پیش دبستانی ، همون دولتی بفرست چون ارزش خرج کردن نداره .

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین 
من دولتی نه دیدم نه شنیدم.فقط غیر انتفاعی ها و مراکز پیش دبستانی خصوصی هست،کاری نداره ، شنبه خودت بر ...

من خودم دوست دارم همین مهد کودکی که دوساله میره ثبت نام کنه پیش رو اصلا راضی نیستم واس دولتی حتی مدرسه رو😩

عزیزم مدارس دولتی هم برای پیش دبستانی شهریه میگیرن البته کمتر .پیش دبستانی ، همون دولتی بفرست چون ار ...

خیلی ناراحتم تقریبا پنج روز با همسرم حرف نمیزنم که چرا کفته دولتی..

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792