2777
2789
عنوان

من چمه خدایی

65 بازدید | 2 پست

اینجا رسم اینه یکی باید بمونه پیش پدر و مادرش و نگهشون داره 

چه پسر بزرگه باشه چه کوچیکه باشه چه وسطی باشه یکی باید نگهشون داره 

چهار تا از برادرشوهرام خونشون جدا شد و نگهداری از پدر و مادر افتاد گردن ما

ولی پدر و مادرشوهر ما رو چندین بار بیرون کردن سر چیزای مسخره ما باز میرفتیم خونشون و کلی خرج خونه و ساختش کردیم

این سری ک بیرون کرد دیگ گفتیم جدا میشیم و میریم و اومدیم یه شهر دیگ الان پدرشوهر و مادرشوهر تنهان 70/60 سالشونه

و خاهرشوهرام همیشه بین حرفاش تو عصبانیت میگه هیشکی عرضه نداشت پدر مادرمون نگه دارن موندن گوشه خونه

تا جاریم ک جداس یه لیوان از جلوش برمیداره اینا میگن ما قربونش بریم زنداداش اومد کار کرد برای مامانم در حالی ک یه لیوان برداشته ولی من مثل نوکر کار میکردم کسی یه تشکرم نمیکرد میگفتن اونی ک میمونه وظیفشه

من تحت تاثیر حرفاشون قرار گرفتم همش میگم اونا تنهان وای پس چی میشه 

یا همش میگم نکنه بقیه بد بگن و بگن کسی نگهشون نداشت و....... 

کلا یه گوشه از ذهنم شده این مسئله

چیکار کنم؟ 

همه ب ما تیکه میپرونن ب شوهرم میگن روانیه و.....  یه بار گفتم پدر و مادرتون مارو بیرون کرد ما چبکار کنیم 

گفتن اونی ک میمونه سرخونه باید همه چیو ب جون بخره و..... 

البته شوهرمم عذاب وجدان داره 

ولی بقران نمیدونم چم شده من قبلن اسمشون میمود حالم بد میشد از بس اذیت کردن

من چیکار کنم؟  

مشابه قضیه ی شما واسه پدر و مادر من بود. در گذشته مادرشوهرش خییلی اذیت کرده بودن من وقتی یک سال ام بود وسط زمستون بیرون انداخته بودن . وقتی هم من بزرگ شدم باز همون بود تا لحظه ی مرگش.  بین بابام و بقیه بچه هاش فرق می گذاشت همیشه طلبکار بود . اما آخر عمری شرایط جوری شد که باید پیش یکی از بچه هاش می موند . هیچ کدوم از بچه هاش قبولش نکردن ولی پدر و مادرم فقط برای رضای خدا قبولش کردن . انگار روزگار جور رقم خورده بود که حالا مامانم می تونست همه ی اذیت های گذشته اشو جبران کنه و انتقام بگیره ولی مامانم نکرد . الان چندین ساله که فوت شده . مامانم هم از کرده‌ی خودش پشیمون نبود و نیست 

این دفعه گفتن

به خواهر شوهرات بگو کسی که چنین دختر خانومایی داره زشته عروس بره پیشش اخه مردم چی میگن خجالت داره والا

اگه بازم پررویی کردن بگو یه برنامه مینویسیم تا همه وظیفشونو به نوبت ادا کنن

مراقب باش روز خوبها رو برا خودشون نذارن

البته حتما با شوهرت هماهنگ کن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان