2777
2789

بچه ها من ایران زندگی نمیکنم اروپا هستم اینجا ایرانی خیلی کمه 😭واسه همین از الان نیگرانم که تا ۲،۳ سال دیگه از کجا شوهر پیدا کنم توو این مملکت غریب😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر اصلا هم بد نیست دوستم. خوبش خیییلی خوبه و زندگیت هزار بار بهتر میشه البته بستگی به شخصیت خودت هم داره. من تو خونه شوهرم خییییلی راحت ترم از خونه مامانم. عین ملکه ها هر چی میخوام برام فراهمه البته بگم شوهرم پولدار نیست معمولیه

شوهر اصلا هم بد نیست دوستم. خوبش خیییلی خوبه و زندگیت هزار بار بهتر میشه البته بستگی به شخصیت خودت ه ...

ما من برعكسه ساده ترين و كوچكترين نياز هام براورده نميشه تو خونه ي شوهر

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!
حالا برعکس ما هرچی میگردیم دنبال زن واسه داداشم پیدا نمی کنیم نمیدونم چه حکمتیه داداشم همه چیزش خوب ...

داداشت چند سالشه موقعیتش چه جوریه ؟ اخه توقعات رفته بالا و معیارها عوض شده. مام واسه برادرم همین مشکلو داشتیم 

رشته ای از چادرش هم دست ما باشد بس است. *یافاطمه الزهرا *
بچه ها من ایران زندگی نمیکنم اروپا هستم اینجا ایرانی خیلی کمه 😭واسه همین از الان نیگرانم که تا ۲،۳ ...

فدات شم تو اروپا دنبال مرد ایرنی میگردی؟اونهمه شوهر خوشگل ریخته اونجا کجایی دقیقا؟

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

۲۵سال که خوبه . اخه هرچی سن پسر میره بالاتر توقع ازش هم بیشتر میشه یه پسر ۲۵ ساله به نظر من اگه از نظر مالی  شغل داشته باشه و بتونه یه خونه رهن کنه کافیه . ولی یه پسر ۳۲ / ۳ سال به بالا نه باید بیشتر خونم داشته باشه . به مادرتم بگو ناراحت نباش هنوز قسمتش نشده هرچی خدا بخواد همون میشه . ما که بعد دوسال خواستگاری رفتن تونستیم برا داداشم زن بگیریم 

رشته ای از چادرش هم دست ما باشد بس است. *یافاطمه الزهرا *

واي تروخدا انقد نترسونيد اين بنده خدارو از شوهر و ازدواج .الحمداللللللله من ك راضي ام

خيلي ام راضيم

بخدا قسممممم

صدسال هم برگردم عقب بازم شوهرم و انتخاب ميكنم چون خ خوشبختممممممم و شاد

استارتر ب تازگي يكي از خانوماي أطراف مون بهم سپرده واس  ي دختر خوب

پسره هم هم مغازه داره

هم ماشين 

هم خونه

اگ مائل بودي بيا خصوصي معرفين كنم

باردار نيستم؛اما آرزوم اومدنِ اين تيكر تو امضامِ.التماس دعا👼🏻💜
شاید ارتباط برقرار کردن بلد نیست یا لاغره شاید...

لاغر???

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔
فدات شم تو اروپا دنبال مرد ایرنی میگردی؟اونهمه شوهر خوشگل ریخته اونجا کجایی دقیقا؟

بابا شوهر فقط چشم ابرو مشکی خوبه 😂😂

نه آخه توی اطرافیانی که با خارجی ازدواج کردن دیدم که تفاوت فرهنگی خیلی مشکل ساز میشه متاسفانه  ...