2777
2789
ریلکس ریلکس ریلکستر😂😂😂😂😂

هههعهههه اعصاب نی

از وقتی که شماره شو به بلَک لیست گوشیم انتقال دادم چند ماهی میگذره…شیش،هفت تا اس داده بود که چند هفته بعد خوندمشون.اون موقع از دستش عاصی بودم. واقعاً اذیت میکرد.یه شب با یه شماره دیگه اس داد برا همین نرفت تو بلک لیستم.نوشته بودکه اگه میخوای دیگه اس ندم بهت،یه چیزی بگو.بدون معطلی جواب دادم و همون چیزی رو که میخواست.براش فرستادم چون واقعاً دیگه نمیخواستم اس.ام.اساشو ببینم.دیگه ا………س ندادنمیدونم اصلاً چی شد که اینطور شد. دیگه سراغمونگرفت انگار نه انگار که من “هستم”به هرحال اعتراف میکنم که خیلی دلم برای اس.ام.اس هاش تنگ شده.اگه الان اینارو میخونی، ازت میخوام که یه شانس دیگه بهم بدی. قول میدم بچه ی خوبی بشم !هم تو مسابقه ها شرکت کنم هم آهنگپـیشواز داغ هفته رو انتخاب کنم و حتی با شارژ ۱۶۸۶۵۰ریال،برنده ۱۰۰تومن اعتبار هدیه.داخل شبکه شم ..!ایرانسل دوسِت دارم !😂😂😂😅😅😅
ریلکس ریلکس ریلکستر😂😂😂😂😂

وای یاس من خیلی پروفایلتو دوس دارم اینو از کجا دانلود کردی؟منم میخوام😻

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خوردم😅😅😅😅😅

چی خوردیم ما همه باهم هههه

از وقتی که شماره شو به بلَک لیست گوشیم انتقال دادم چند ماهی میگذره…شیش،هفت تا اس داده بود که چند هفته بعد خوندمشون.اون موقع از دستش عاصی بودم. واقعاً اذیت میکرد.یه شب با یه شماره دیگه اس داد برا همین نرفت تو بلک لیستم.نوشته بودکه اگه میخوای دیگه اس ندم بهت،یه چیزی بگو.بدون معطلی جواب دادم و همون چیزی رو که میخواست.براش فرستادم چون واقعاً دیگه نمیخواستم اس.ام.اساشو ببینم.دیگه ا………س ندادنمیدونم اصلاً چی شد که اینطور شد. دیگه سراغمونگرفت انگار نه انگار که من “هستم”به هرحال اعتراف میکنم که خیلی دلم برای اس.ام.اس هاش تنگ شده.اگه الان اینارو میخونی، ازت میخوام که یه شانس دیگه بهم بدی. قول میدم بچه ی خوبی بشم !هم تو مسابقه ها شرکت کنم هم آهنگپـیشواز داغ هفته رو انتخاب کنم و حتی با شارژ ۱۶۸۶۵۰ریال،برنده ۱۰۰تومن اعتبار هدیه.داخل شبکه شم ..!ایرانسل دوسِت دارم !😂😂😂😅😅😅
هنوز مهرعضویتت خشک نشده

دلش میخواد .کلا عضو شده برا همین 

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
شاعر میگه آقا بالاسر نخواستم، یار تو سفر نخواستم ،یه سر و هزار سودا داره ،من دردسر نخواستم😄😄

جون جون😆ولی سه شاعریم میفرمایند 

شوهر شوهره شوهر 

کی تاج سره شوهر 

درو گوهره شوهر بالشته پره شوهر😆😂😂😂😂😂😂😂😂😂

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

وجدانا اینایی که میگن شوهر چیه فلانه بیساره، تو شرایط بدی ازدواج کردن، اکثرا کم سن بودن و غلط انتخاب کردن.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
از نت سرچ کردم گلم😍😍

مرسی عزیزم اصلا میبینمش ذوق میکنم😍😍😍

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
حالا برعکس ما هرچی میگردیم دنبال زن واسه داداشم پیدا نمی کنیم نمیدونم چه حکمتیه داداشم همه چیزش خوب ...

من یه دختر خوب تحصیلکرده مربی ورزش خوش اندام سراغ دارم براش کجایی؟

من ۳ تا دختر دارم خیلی دوستشون دارم