2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال بابا ....تاهل یعنی تکرار هرروز مثل دیروز ...بشور بساب و آشپزی  مجردی کیف کن😥😥😥

حالا نه که مجردی ادم آپولو هوا میکنه...

به سراغ من اگر می آیی ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم

من ازوقتى. مشکلات مالى اوناىى که ازدواج کردنو دىدم مىترسم از ازدواج قبلا اىنجورى نبودم  ولى واقعا الان مىترسم تحمل نداشته باشم بخاطر همىنم فعلا به ازدواج فکر نمیکنم ىعنى دوست د ارم ولى مىترسم 

يا رب  ديگه خنثى شدم  ناى دعا نيست ولى هنوز  بهت اميددارم 

شوهر خوب دعا کن خدا قسمتت کنه شوهر بد باشه همون نباشه بهتره جای خاصی نمیشه شوهر پیدا کرد ماله من از عجیب ترین اشناییاست حیف از شناسایی میترسم وگرنه تعریف میکردم میدیدی فقط به قسمته باید ببینی کی وقتشه و کجا و چه زمانی ملاقاتش میکنی

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
حالا برعکس ما هرچی میگردیم دنبال زن واسه داداشم پیدا نمی کنیم نمیدونم چه حکمتیه داداشم همه چیزش خوب ...

حتما سطح بالا میرید خواستگاری 😄

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
حالا نه که مجردی ادم آپولو هوا میکنه...

حداقل مسئولیت یه زندگی روی دوشش نیست .

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
حالا برعکس ما هرچی میگردیم دنبال زن واسه داداشم پیدا نمی کنیم نمیدونم چه حکمتیه داداشم همه چیزش خوب ...

وا مگه میشه شرایطش چه جوریه ...سرکارمیره؟اخلاقش؟چندنفرید الان یه پسرخوب باشه روهوامیزنن بابا شاید بلدنیستید چکارکنید منظورم اینه برید تو باسگاها استخرا کلاسا جلسه روزه مسجد اموزشگاه ارایش پردختره والا

وجدانا اینایی که میگن شوهر چیه فلانه بیساره، تو شرایط بدی ازدواج کردن، اکثرا کم سن بودن و غلط انتخاب ...

اره 

ولی خداروشکر من توی سن کم باعشق ازدواج کردم وخدا هم ادم خوبی نصیبم کردوگرنه من عاشق بودم وکور 

خدایاشکرت